Lepota

Ćerka Đina objavila fotografiju majke i svi su zanemeli: Šta se ovo dogodilo Melini Džinović?!

Fotografija Meline Džinović izazvala haos na društvenim mrežama

Ćerka Đina objavila fotografiju majke i svi su zanemeli: Šta se ovo dogodilo Melini Džinović?!

Miloš Nadaždin

Ovo je fotografija Meline Džinović koja se naširoko komentariše.

Supruga Harisa Džinovića pored toga što je uspešna u svom poslu, posvećena supruga i požrtvovana majka, često je na meti komentara i zbog savršenog izgleda kojim baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Privatna Arhiva

 

 

Žena sa istančanim smislom za modu, svojim stajlinzima takođe inspiracija je mnogim damama, pa je često tema modnih rubrika, a to samo dodatno doprinosi njenoj atraktivnosti koja je ne napušta sa godinama.

Boško Karanović

 

 

 

 

Ova dama, narodski rečeno, stari kao vino i na njenom licu i telu godine ne ostavljaju traga, a bilo da je elegantno odevena za neku posebnu priliku ili pak u nešto ležernijem i opuštenijem izdanju, kompimenti na račun njenog izgleda su neizostavni.

Pročitajte: Zbogom, brko! Melina OSTAVILA Harisa i napustila porodičnu vilu koju su toliko gradili - Vreme je za sreću (FOTO)

I najnovija fotografija Meline Džinović koju je putem "Instagrama" objavila njena i Harisova ćerka, ništa manje pažnje nije izazvala, a ista je posvedočila zbog čega ova žena nosi titulu jedne od najlepših i najnegovanijih.

Instagram

 

 

Otkako je osvanula na Đininom nalogu, ne prestaju da se nižu komentari u pozitivnom kontekstu, a svi su složni u mišljenju da Melina nikad nije bolje izgledala i zapitali se koja je tajna njene mladolikosti.

Komentari (0)

Loading