Moda

Haljina Dragane Mirković za kojom biste se sigurno okrenuli: Da li biste imali hrabrosti da obučete OVAKO nešto? (FOTO)

Haljina Dragane Mirković izmamila je sve komplimente

Haljina Dragane Mirković za kojom biste se sigurno okrenuli: Da li biste imali hrabrosti da obučete OVAKO nešto? (FOTO)

instagram printscren

Haljina Dragane Mirković skrojena je po njenoj meri, a tek boja.

Brojne obaveze, koncerti i nastupi širom zemlje, regiona i sveta ne sprečavaju folk divu da s vremena na vreme počasti sebe, otputuje na neku luks destinaciju za svoju dušu i odatle se javi pratiocima putem "Instagrama".

Tako je bilo i ovog puta kada je, nakon spektakla održanog u jednom bugarskom gradu, gde je oborila rekord posećenosti i još jednom pokazala zašto je jedna od omiljenih pevačica na Balkanu, spakovala kofere i zaputila se u Istanbul.

 

Instagram

 

 

Iz prelepe Turske metropole, pevačica se oglasila putem pomenute društvene mreže i privukla izuzetnu pažnju.

Pročitajte: Toni opet nije štedeo! Detalj na vratu Dragane Mirković privlači nezapamćenu pažnju - Od CENE će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

U fokusu je ovog puta bila haljina Dragane Mirković, specijalno odabrana za editorijal na krovu jedne zgrade sa predivnim pogledom na grad.

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Raskošna, jarko žuta toaleta koju je folk zvezda ponela ovom prilikom nije mogla proći nezapaženo, a reč je o izuzetno dugačkoj haljini sa šlepom, skrojenoj od laganog i prijatnog materijala u kojem se ona po svemu sudeći osećala veoma lagodno dok se fotografisala.

 

Instagram

 

 

Da izgleda poput najlepših princezi iz bajki doprinela je senzacionalna haljina Dragane Mirković i svi se slažu da joj ova efektna boja odlično stoji.

Pročitajte: OSUŠILA SE Dragana Mirković - Mesecima se krila da bi pokazala novo telo, pogledajte kako izgleda sa 10 kilograma manje (FOTO)

Ipak, osmeh na licu popularne pevačice nešto je što svakako nema cenu i dovoljno govori o tome koliko je srećna, ispunjena i zadovoljna žena.

 

Instagram

 

 

Uostalom, kako to i ne bi bila kada je na svakom planu ostvarena, a posebno mesto zauzima u srcima svoje publike, koja je punih 40 godina prati i podržava i zbog koje ove godine proslavlja jubilej uspešne pevačke karijere.

 

Komentari (0)

Loading