Celebrity News

Evo sa kojom Jeleninom koleginicom je uslikan Duško Tošić dok je Karleuša slavila rođendan (FOTO)

Fotografija Duška Tošića sa poznatom pevačicom iznenadila

Evo sa kojom Jeleninom koleginicom je uslikan Duško Tošić dok je Karleuša slavila rođendan (FOTO)

Fotografija Duška Tošića govori više od hiljadu reči.

Pop dva Jelena Karleuša ovih dana je definitivno u epicentru zbivanja, nakon 11 godina fanove je obradovala novim albumom koji je već postigao impresivan uspeh, a juče je proslavila i 45. rođendan te okupila porodicu, prijatelje i saradnike. 

Instagram

 

 

Ipak, njen još uvek zakoniti suprug nije prisustvovao glamuroznom slavlju, a to je mnoge navelo da se zapitaju gde je i šta u ovim trenucima radi otac Jelenine dece, da li je uopšte pozvan, a ako jeste, zašto se nije pojavio.

Pročitajte: Prva fotografija Duška Tošića posle dugo vremena - Pogledajte šta radi u Turskoj

Budući da mu je teško ući u trag jer se u javnosti ne pojavljuje, jedini izvor informacija o tome gde se kreće jeste njegov "Instagram" nalog na kojem uglavnom deli objave koje imaju veze sa poslom.

Stoga, možemo zaključiti da je i te kako poslovno angažovan i da je često na putovanjima, što je možda upravo i razlog njegovog izostanka sa Karleušinog slavlja, a najnovija fotografija Duška Tošića koja je osvanula na društvenim mrežama svedoči da se on povremeno nađe i u veoma lepom društvu.

Instagram

 

 

- Ono kad sasvim slučajno naletiš na drage ljude - glasio je opis fotke koju je sa pratiocima podelila folk diva Dragana Mirković otkrivajući da su se oni negde slučajno sreli i da je susret protekao u divnom raspoloženju.

Ovaj momenat ona je zabeležila i objavila punog srca budući da izuzetno ceni fudbalskog menadžera i da je njegova i Jelenina dugogodišnja porodična prijateljica, pa je i fotografija Duška Tošića i muzičke zvezde naišla na mnoštvo lepih komentara.

 

 

Komentari (0)

Loading