Lifestyle

Otvorila vrata najveće intime: Zavirite u kupatilo Ane Ivanović, da li ste ovako zamišljali njen dom? (FOTO)

Kupatilo Ane Ivanović mesto je gde se ona opušta

Otvorila vrata najveće intime: Zavirite u kupatilo Ane Ivanović, da li ste ovako zamišljali njen dom? (FOTO)

Zahvaljujući društvenim mrežama u porodično gnezdo bivše teniserke i supruge proslavljenog fudbalera Bastijana Švajnštajgera neretko imamo prilike da zavirimo, međutim kupatilo Ane Ivanović, jedna od najintimnijih prostorija u njenom domu do sada je bila nepoznanica, te ne čudi što je najnovija njena objava izazvala veliku pažnju.

Napravila je Ana ovog puta izuzetak te pozirala u omiljenoj prostoriji svake žene i time otkrila delić dnevne rutine kao i čemu se najviše raduje.

Pročitajte: Delovali su tako fino, a ustvari... Komšije Ane i Bastijana progovorili kako se par ZAISTA ponaša prema običnim ljudima, svi su u čudu

Instagram

 

- Nisam sigurna da li sam uzbuđena zbog šminke ili činjenice da je Božić za samo nedelju dana - uz osmeh je poručila nekadašnja sportistkinja koja je na račun svoje lepote i prirodnosti pobrala mnoštvo komplimenata, međutim za oko je svima zapalo i sa ukusom uređeno kupatilo Ane Ivanović za čiji se dizajn očito veoma brižljivo pobrinula.

Iz onoga što se da videti, ona je i od ovog intimnog kutka uspela da napravi pravo malo remek-delo, pa tako dominiraju nežni bež i braon tonovi, a tu su i siva i bela koje je Ana kao ljubitelj minimalizma savršeno uklopila.

Pročitajte: Luka i Leon ne skidaju osmeh sa lica - Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sinovima u kući priredili neverovatnu prazničnu čaroliju (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Prostrano kupatilo Ane Ivanović deluje potpuno umirujuće i opuštajuće, te ova prelepa dama u potpunosti uživa u vremenu koje izdvoji samo za sebe, a pored obavezne nege koju ona zdušno propagira, veliki je ljubitelj i make up trendova iako mnogi komentarišu da je i bez šminke jednako lepa.

Komentari (0)

Loading