Lifestyle

Parče raja u srcu Šumadije! Zavirite na seosko imanje Jelene i Baneta Tomaševića na kom uživaju njihova tri sina FOTO)

Vikendica Baneta Tomaševića okružena je prirodom

Parče raja u srcu Šumadije! Zavirite na seosko imanje Jelene i Baneta Tomaševića na kom uživaju njihova tri sina FOTO)

Poznati glumac Branislav Tomašević i njegova supruga, nekadašnja manekenka Jelena Ivanović slove za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. U bračnoj zajednici iz koje imaju tri sina Dušana, Bogana i Stefana oni uživaju više od petnaest godina, a petočlana porodica najviše vremena voli da provodi u prirodi, pa su tako stvorili pravu malu oazu mira, okruženu zelenilom. Vikendica Baneta Tomaševića nalazi se nadomak Gornjeg Milanovca i mesto je idealno za beg od gradske gužve i uživanje u čarirma prirode.

Pročitajte: OVO JE SAMO NJIMA POŠLO ZA RUKOM! I posle 15 godina Jelena i Branislav Tomašević mame uzdahe gde god se pojave (FOTO)

Instagram

 

- Ovde je jedna posebna dimenzija života, pravi život! Imam kontakt sa prirodom, bez buke i haosa. Gledam svoje kokoške, prvi put sam ih pustio u prirodu. Kupio sam 40 pilića i podgajio ih, pravi su, divlji, oni što šetaju po dvorištu i kljucaju - ispričao je za domaće medije jednom prilikom poznati glumac i objasnio da je od malih nogu navinkut na selo i rad:

Pročitajte: Zavirite na luksuzno imanje Kristine Radenković van Beograda - Bazen i vrt kao iz bajke, jedan detalj otkriva koliko je ova porodica bogata

- Gajim životinje, imam svinje i ovce takođe. Imam svoju baštu, paradajz, krastavac, tikvice. Nije mi teško da sve radim, u detinjstvu sam dolazio na selo kod bake i dete, oduvek sam voleo tu da boravim. Kada sam ovde nema stresa uopšte. Čim čovek sedne u auto i 30 metara napravi nešto se desi, odmah neka nervoza. Ovde je to drugačije.

Pročitajte: Fruškogorsko parče raja - Zavirite u vikendicu Jelene Bačić Alimpić, njenu kreativnu radionicu (FOTO)

Glumac koji je posebno ženski deo televizijske publike očarao igrajući žestokog Mišu Zvornika u seriji “Ubice mog oca” otkrio je da je njegova želja da u budućnosti u gornjomilanovačkom kraju bude njegovo uporište i baza njegove porodice ističući kako bi svi trebalo da se vratimo prirodi jer je zemlja Srbija naše blago.

- Ljudi treba da se vrate prirodi, da ekološku svest probude, da nauče da bolje brinu o prirodi. Toliko je sve zagađeno i smeće je na sve strane, angažujemo decu da čistimo divlje deponije i sav taj haos sređujemo.

Pročitajte: Kakva domaćica! Dom Katarine Žutić van Beograda raj je o kakvom mnogi sanjaju - Zbog jednog detalja svi su zapanjeni (FOTO)

Instagram

 

Bane ponosno otkriva da njegovi naslednici vole da borave na selu, kao i da su mu velika pomoć oko posla:

- Uključeni su u sve obaveze, košenje, branje voća, hranjenje životinje. Socijalizovani su i imaju drugare i ovde, kad odu u Beograd i tamo imaju društvo. Mislim da je bitno i važno da deca imaju širinu, da uče i istražuju.

Pored svog primarnog zanimanja Bane je počeo da se bavi i sadnjom višanja i u više navrata u javnosti je pričao da je počeo da širi posao sa porodičnog imanja, čiji je naslednik zajedno sa bratom.

Pročitajte: Raj Slobode Mićalović - Glumica konačno pokazala unutrašnjost vikendice na Dunavu, ovde provode magične trenutke (FOTO)

- Zasadio sam mnogo stabala višnje na imanju na kojem se rodio moj otac, to je moja dedovina, kao i mog brata. Sagradili smo i kuću. Zatim sam dokupio nekoliko obližnjih hektara zemlje i napravio zasad od 1.000 stabala višnje. Ideja mi je da razvijem posao proizvodnje voća i usput razmatram sve mogućnosti za preradu i pravljenje proizvoda od tog voća. Imam spremnu zemlju za još 1.200 stabala višnje, a na imanju imam i više sorti šljiva koje je su još ranije zasađene - ispričao je jednom prilikom za "Blic" glumac koji je posebno srećan kada ubira plodove svog rada.

Da je vikendica Baneta Tomaševića u Topoli pravi raj na zemlji uverili smo se putem njegovih objava na Instagramu, a netaknuta priroda i predivan pogled na poljane oduševile su njegove pratioce.

Komentari (0)

Loading