Lifestyle

Zavirite na luksuzno imanje Kristine Radenković van Beograda: Bazen i vrt kao iz bajke, jedan detalj otkriva koliko je ova porodica bogata

Imanje Kristine Radenković ostaviće vas bez daha

Zavirite na luksuzno imanje Kristine Radenković van Beograda: Bazen i vrt kao iz bajke, jedan detalj otkriva koliko je ova porodica bogata

Nikola Ristić

Nije tajna da lepa voditeljka Kristina Radenković najviše voli da provodi vreme sa svojim najmilijima, suprugom Nikolom, ćerkom Tarom i sinom Roganom, pa kad god joj to obaveze dozvole i kada se skladna porodica zasiti gradske gužve, na brzinu spakuju kofere i upute se na ne tako dalek put. Imanje Kristine Radenković koje se nalazi na obroncima Fruške Gore pravi je raj na zemlji i mesto gde četvoročlana ekipa pronalazi neophodan mir.

Pročitajte: Bazen sa palmama, ogroman hol, vila kao iz telenovela - Đokovićevi gosti slikali svaki detalj nove kuće u Rumi, luksuz je mala reč (FOTO)

Instagram

 

Voditeljka koja je često isticala da je „gradski tip“ i da joj više prijaju gužva i vreva velegrada, očito je uz decu promenila stavove, te sada svaki trenutak koristi da uživa u čarima prirode, ali i u dragocenom vremenu provedenim sa majkom koja joj je, ne samo najveća podrška već i životni uzor.

Pročitajte: Raskošna vila Harisa i Meline ne prestaje da intrigira - Na terasi postavljaju detalj u vrednosti od 7.000 evra

 

 

Instagram

 

Inače, kuću i imanje Kristine Radenković uredila je upravo njena majka Snježana i svaki pedalj je bajkovit kao stvoren za uživanje.

Pročitajte: Vila Nemanje Vidića u Engleskoj liči na imanje kraljevske porodice - Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je osnovao porodicu (FOTO)

 

 

Predivna kuća okružena je ogromnim dvorištem ispunjenim zelenilom, a posebno mesto zauzima bazen i veliki trem sa kojeg se pruža predivan pogled na okolinu.

Pročitajte: Kuća Dragana Jovanovića na planini je SAN SNOVA! Zavirite u porodičnu oazu mira idealnu za beg od gradske gužve (FOTO)

Instagram

 

U nepreglednom prostranstvu idealnom za igru, nesumnjivo najviše uživaju mališani, a ponosni roditelji imaju sve uslove za opuštanje, roštiljanje i druženje sa prijateljima.

 

 

Komentari (0)

Loading