Lifestyle

Prizor iz dnevne sobe Jelene Karleuše otkrio njen odnos sa Duškom! Leži pored nje i gleda je čežnjivo, pogledajte fotke

Dom Jelene Karleuše premašuje po uređenju one iz svetskih magazina

Prizor iz dnevne sobe Jelene Karleuše otkrio njen odnos sa Duškom! Leži pored nje i gleda je čežnjivo, pogledajte fotke

Mnogo puta dom Jelene Karleuše našao se na stranama tabloida i portala. Pop diva od fanova ništa ne krije pa čak ni to u kakvom luksuzu živi. Najčešće svoju vilu na Senjaku prezentuje putem Instagrama u doba praznika. Tada je sve okićeno, sve sija, u pozadini se čuju praznične pesme, dok su pokloni uvek uredno poređani pored jelke. 

Pročitajte: Detaljan cenovnik i brendovi: Šta je to Karleuša nosila na Story Celebrities Only powered by Somersby žurki (FOTO)

U toku leta Karleuša voli da se pohvali uređenim dvorištem, bazenom sa predivnim pogledom na grad, ali i terasom i baštenskim nameštajem koji čitavoj porodici pruža udobnost. 

 

Instagram

 

Budući da napolju pada kiša, a nisu ni dovoljno visoke temperature za brčkanje u bazenu, naprotiv noću ume da bude i dosta hladnije za ovo doba godine, pevačica i njena porodica najveći deo zajedničkog vremena provode u dnevnom boravku kraj upaljenog kamina.

Pročitajte: Pre 17 godina: Ovako su Jelena i Duško izgledali na početku zabavljanja, nikad viđene fotografije

Kako ti sati izgledaju danas je podelila sa pratiocima, a tom prilikom u prvi plan dospela je i raskošna bež garnitura sa zlatnim ivicama, električni kamin, ogroman ravan ekran televizor, kameni sto takođe u boji zlata, Duškove medalje....

Instagram

 

 

Instagram

 

Pored svega skupocenog što se moglo videti na snimku pop dive najveću pažnju privukao je, međutim, pas Alfa, kojeg je ona nedavno udomila, spasila mu život i kupila mu kolica za prednje šape, koje su mu nasilno odstranjene.

Pročitajte: Nekada kao nokat i prst, danas na dva kraja sveta: Karleušina kuma, manekenka, sada izgleda ovako (foto)

Jelena je ispod Alfe stavila ćebence ako bi mu bilo još udobnije a planira da mu ugradi i protezu na šape, zbog ćega će najverovatnije putovati u London.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading