Celebrity News

Ovako završe žene posle razvoda: Šokiraćete se u kakvom stanu Jelena Jovičić živi sa decom nakon što je napustila muža (FOTO)

Dom Jelene Jovičić uređen je za tročlanu porodicu

Ovako završe žene posle razvoda: Šokiraćete se u kakvom stanu Jelena Jovičić živi sa decom nakon što je napustila muža (FOTO)

Jakov Simovic

Nakon što je odlučila da se razvede od drugog supruga Saše Vujisića Jelena Jovičić donela je i mnoge druge značajne životne odluke. Za početak ona je promenila životni prostor. Pazarila je nekretninu dovoljno veliku za nju, sina Mateju i ćerkicu Anđelu i brojne prijatelje koja ona voli svakodnevno da gosti. Dom Jelene Jovičić širom je otvoren za sve drage ljude glumice, koja se pokazala kao odlična domaćica, a bogam i kuvarica.

Pročitajate: Brak se raspao u paramparčad! Nikad viđene fotografije sa prvog venčanja Jelene Jovičić, mladoženja moćan, kuma SLAVNA GLUMICA (FOTO)

 

 

Upravo to je razlog zbog kog je ona posebnu pažnju posvetila uređenju kuhinjskog i trepezarijskog dela. Za elemente, tačnije donje i gornje ormariće odabrala je medijapan u boji drveta, a prazne delove zidova ukrasila je belim policama sa kojim vire predivne činije, posude za šećer, so i kafu i druge đakonije, koje je Jelena lepo sa smislom poređala.

Pročitajte: Posle razvoda čini sve da joj vrati osmeh na lice! Jelena Jovičić predstavila ćerku (FOTO)

 

 

Dnevni boravak ona je dekorisala belim nijansama najviše. Nasred prostorije u kojoj ona i njeno dvoje naslednika obožavaju da provode zajedničko vreme smeštena je udobna belo-bež-siva garnitura, ukrašena jastucima sa frazama i krilaticama.

Pročitjate: Ja sam ipak profesionalac: Još jedna glumica napustila seriju "Igra sudbine", totalno rasulo

 

 

Zidovi su okrečeni u istu tu boju, a sa modernih crnih garnišni vise preslatke zavese i draperije.

Pročitajte: Jelena Jovičić razvela se po drugi put: Deci je rastanak teško pao

 

 

Dom Jelene Jovičić krasi prekrasna terasa prepuna cveća, ali dovoljno prostrana da na nju može da se smesti i baštenski nameštaj. Pogled koji se sa nje proteže daje dodatnu čar nekretnini i zasigurno joj daje na vrednosti i diže joj cenu.

Pročitajte: Jelena Jovičić otkrila razloge bračnog brodoloma: otvorite četvoro očiju kada birate partnera!

Instagram

 

Budući da joj je otac arhitekta, uz njegovu pomoć glumica je sve pri kupovini uredila, pomerila zidove, neke i srušila i evo već godinu, dve ona uživa u miru svojom rukom uređenog kutka.

Pročitajte: Jelena Jovičić obolela od korone - otkrila kako se stvarno oseća

 

 

 

Komentari (0)

Loading