Lifestyle

Bazen na krovu, sauna, dnevni boravak sav u staklu: Zavirite u Noletov i Jelenin stan u Njujorku u koji tri godine NISU MOGLI DA DOĐU (FOTO)

Penthaus Novaka i Jelene Đoković u Njujorku oduzima dah

Bazen na krovu, sauna, dnevni boravak sav u staklu: Zavirite u Noletov i Jelenin stan u Njujorku u koji tri godine NISU MOGLI DA DOĐU (FOTO)

Dalibor Danilović

Naš najbolji teniser godinama sa porodicom živi u Monaku, međutim poznato je da on poseduje nekoliko nekretnina širom sveta među kojima je, kako mediji prenose i penthaus Novaka i Jelene Đoković u Njujorku.

Nole, navodno poseduje dva stana u jednoj zgradi na Menhetnu koje je, prema nezvaničnim izvorima, kupio 2017. godine.

Pročitajte: Mislilo se da je luksuznije - Jelena Đoković otkrila kutak doma u Marbelji koji su do sada krili, jedan detalj zapada za oči (FOTO)

Snimak nebodera u Sohou osvanuo je na jednoj stranici na "Tik-Toku", a kako se navodi Noleta je ova investicija koštala deset miliona dolara.

Penthaus Novaka i Jelene Đoković u Njujorku pruža zaista nestvaran pogled na ovaj ekskluzivni deo grada, te ne čudi što je vrednost nekretnine vrtoglava.

 

 

U pitanju su dve odvojene stambene jedinice od 185 kvadrata sa Pariskim enterijerom, a stanovi sa velikim prozorima koji gledaju na horizont Menhetna sadrže balkon,bazen sa morskom vodom, fitnes centar i saunu koje ga čine idealnim za opuštanje.

 

 

Kako su američki mediji pisali, zgrada u kojoj Nole ima apartmane urađena je po projektu arhitekte Renca Pijana. Zgrada je tada bila u početnoj fazi izgradnje, a Đoković se nalazio među prvim kupcima.

Izvođač radova firma "565 Broome Soho" je pre toga sa srpskim teniserom bila u obligacionom odnosu i kod prodaje apartmana u Majamiju.

Printscreen

 

 

- Volim dizajn te dve zgrade i njihova lokacija je fantastična. I Njujork i Majami su na mojoj putnoj listi svake godine, pa će biti uzbudljivo da stalno imam gde da se vratim - naveo je tada srpski teniser.

Pročitajte: Bazen sa palmama, ogroman hol, vila kao iz telenovela - Đokovićevi gosti slikali svaki detalj nove kuće u Rumi, luksuz je mala reč (FOTO)

Inače, tokom pandemije Korona virusa, Đokovići su dosta vremena provodili u svojoj vili u Marbelji, a penthaus Novaka i Jelene Đoković u Njujorku bio je gotovo tri godine prazan jer nisu mogli da posete ovu zemlju zbog nevakcinisanog statusa.

printscreen

 

 

Novak, pored Njujorka, ima nekretnine i u Monte Karlu, Beogradu, Majamiju, Tivtu, kao i vilu na obali Pavlovačkog jezera, piše "Blic".

Komentari (0)

Loading