Celebrity News

Mislilo se da je luksuznije: Jelena Đoković otkrila kutak doma u Marbelji koji su do sada krili, jedan detalj zapada za oči (FOTO)

Dom Novaka i Jelene Đoković u Marbelji san snova je

Mislilo se da je luksuznije: Jelena Đoković otkrila kutak doma u Marbelji koji su do sada krili, jedan detalj zapada za oči (FOTO)

Vrlo brzo nakon što se doznalo da je dom Novaka i Jelene Đoković u Marbelji dospeo u medije, svi su pohrlili da saznaju kako izgleda nekretnina za koju je slavni teniser izdvojio milione dolara. Zainteresovana je bila znatiželjna javnost kako su sportista i njegova izabranica opremili dnevni boravak, trpezariju, spavaću pa i sobe za naslednike Stefana i Taru, a sve pomenuto i još mnogo toga moglo se videti na fotografijama zabeleženim nedugo po kupovini imanja sa predivnim pogledom na Sredozemlje. Ipak, bračni par nije sve tom prilikom dozolio da se otkriva.

Pročitajte: Novak i Jelena na svadbi svog kuma u izdanju koje je zapalilo mreže: Evo šta se sad zamera supruzi najslavnijeg svetskog tenisera (FOTO)

Youtube Screenshot

 

 

Youtube Screenshot

 

 

 

S namerom ili ne supruga najboljeg srpskog tenisera nedavno je otišla korak dalje. Ona je, naime, obelodanila kako izgleda kutak na kom ona dok je porodica u Španiji najviše vremena provodi. Reč je o raskošnom bazenu koji krase pogodnosti kako za starije tako i za decu. 

Pročitajte: Bila je vezana za sestru dok nije naišao ON! Evo zašto Jelena Đoković nikada ne govori o svom zetu (FOTO)

 

 

Ovih dana dok u Beogradu temperatura ne prelazi 11 stepeni, pada kiša i izmaglica je Jelena uživa predivnom vremenu na moru,čitanju, kupanju i sunčanju, a u toj relaksaciji očigledno društvo joj prave naslednici, najčešće ćerka. Jednom fotografijom nastalom u omiljenom kutkusupruga tenisera privula je pažnju pratilaca, a pomalo ih i zasmejala. Naime, ona je podelila deo konverzacije sa naslednicom dok joj je čitala deo romana, koji je sad okupira.

- Mama, a šta to čitaš?

-Jedan roman.
-O čemu se radi?
-O dvoje zaljubljenih, koji su se venčali, pa se malo svadjaju, mire, vole, pa su ljubomorni… Hoćeš da čitaš sa mnom?
-Hoću!

I tako se ovo maleno ušuškalo da sluša priču o Branku i Đurđici - roman Mala supruga od Mir-Jam. A zaključak?

-Sve je ovo mama mnogo komplikovano.

Pročitajte: Prelepa i preskupa: Jelena Đoković prošetala omiljenu torbu princeze Dajane FOTO

Youtube Screenshot

 

Dom Novaka i Jelene Đoković u Marbelji, po mišljenju mnogih, nakon ove jedne fotografije dobio je drugačiji smisao, a Jelena pobrala simpatije čak i onih koi su prema njoj do sada bili ravnodušni.

Komentari (1)

Loading
Aca

08:24 13.11.2022

Ovo je mesto za uzivanje za razliku od Srdjanove kasarne u Rumi.