Lifestyle

Milica Milša i Žarko Jokanović kupili PENTHAUS u centru Beograda: Pogled na krovove grada i nameštaj po meri će vas raspametiti (FOTO)

Novi dom Milice Milše i Žarka Jokanovića ovih dama tema je gradskih kuloara

Milica Milša i Žarko Jokanović kupili PENTHAUS u centru Beograda: Pogled na krovove grada i nameštaj po meri će vas raspametiti (FOTO)

Otkako je u javnost procurila vest da su od serije "Igra sudbine" zaradili dovoljno da pazare penthaus svi se pitaju kako izgleda taj novi dom Milice Milše i Žarka Jokanovića. Glumica i njen izabranik doskoro su živeli na Voždovcu u blizini Diplomatskog naselja, u tom stanu su odgajili Miličinog sina, Antonija Isakoviča, gostili prijatelje, stekli brojne drage uspomene, ipak pokazalo se da je vreme da krenu dalje i presele se na lepšu destinaciju i svakako u luksuzniju nekretninu.

Pročitajte: Ovako nešto doživeti od svekrve! Milica Milša kroz suze o odnosu sa majkom Žarka Jokanovića

Instagram printscreen

 
 

Navodno, glumica i dramaturg kupili su stan na poslednjem spratu u centru Beograda i opremili ga modernim nameštajem, a nisu preskočili da svoje dragocenosti prenesu, te ostaje samo da ih po novom domu rasporede. 

- Iako je na početku prostor izgledao sterilno sa novim nameštajem, njih dvoje su vrlo brzo dali dušu svom domu, kao što su i prethodnom. Prebacili su veliki broj umetničkih dela i antikviteta koji su krasili sobe u prethodnom stanu. Milica se od prvog dana potpuno posvetila dekorisanju i, uprkos svakodnevnim snimanjima od 12 sati, uspela je da sredi veći deo stana u kojem sada uživaju punih pluća - rekao je za medije izvor blizak paru.

Pročitajte: Milica Milša nikada nije otkrila ko je otac njenog sina, Žarko ga je prihvatio kao rođeno dete: Najviše na svetu voli te tvoj Debeli

Instagram printscreen

 

 

 

On je dodao da su se za novi dom Milica Milša i Žarko Jokanović odlučili isključivo zbog blizine posla.

- Prethodne godine su počeli da razmišljaju o preseljenju i gledaju stanove, a iako oboje vole mir i prirodu, nisu mogli da odu na periferiju zbog poslovnih obaveza. Birali su između nekoliko nekretnina i izbor je pao na ovu, koja je bila Miličin favorit. Stan se nalazi u jednom elitnom delu Beograda, zgrada je nova, a samim tim i njihov dom - zaključio je.

Pročitajte: Vreme je da kažem ISTINU! Žarko Jokanović PRVI PUT iskreno o odnosu sa sinom Milice Milše

Instagram printscreen

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Hm

12:55 10.06.2022

A onda krenu glumci da glumataju kako se u Srbiji tesko zivi...... Isto kao sto glumata estrada.....

Vaca

17:45 10.06.2022

Neka im je sa srecom, ali baas me razocarala. Stavljanje slika svog stana, intime...hvalisanje jednom recju, to mi ide sa ovim novokomponovanim javnim licnostima, ali mislila sam da je ona drugacija. Ja ne razumem smisao toga. Pozdrav.