Lifestyle

Potkrovlje za zaljubljene: Ovde živi Milan Marić, zavirite u tajno ljubavno skrovište slavnog glumca i Mie Bjelogrlić (FOTO)

Dom Milana Marića uređen je veoma moderno

Potkrovlje za zaljubljene: Ovde živi Milan Marić, zavirite u tajno ljubavno skrovište slavnog glumca i Mie Bjelogrlić (FOTO)

Fashion company, Nebojša Babić

Dom Milana Marića mesto je gde glumac najviše voli da provodi vreme.

Pored toga što je jedan od najuspešnijih glumaca mlađe generacije, Milan Marić slovi i za najvećeg zavodnika naše glumačke scene, te je javnost posebno zainteresovana za njegov privatni život budući da ga on vešto krije i godinama brižljivo čuva samo za sebe.

Fashion company

 

 

 

Nakon što je uplovio u emotivnu vezu sa Miom Bjelogrlić, on je probudio još veće interesovanje, posebno pripadnica nežnijeg pola koje ne mogu ostati ravnodušne na njegovu pojavu, te svaki segment svog života koji otkrije putem društvenih mreža, privuče izuzetnu pažnju.

Pročitajte: Evo zašto je otišao sam u Ameriku! Milan Marić proveo noć sa glumicom koju svi znate (FOTO)

Nije čest slučaj da se glumac odluči na ovakav potez, pa se samim tim svaka njegova objava i fotografija do detalja analiziraju i komentarišu, a ovog puta na tapetu je dom Milana Marića u koji se on vraća nakon, brojnim obavezama, ispunjenog dana.

 

Fashion company

 

 

 

 

Rano je glumac poželeo da se osamostali i napusti porodični dom, te je sebi obezbedio od pogleda izolovan stan koji je opremio veoma moderno, te je očigledno da se dosta pozabavio uređenjem, a nije isključeno da se oko detalja dogovarao sa prelepom Bjelinom ćerkom.

Pročitajte: PRINOVA - Milan Marić je objavio PRELEPE VESTI, prava stvar da učvrsti vezu sa Bjelinom ćerkom! Ovo je za VEČNOST (FOTO)

Da preferira minimalistički stil jasno nam je nakon što je objavio delić prostora u kojem najčešće boravi, pa smo tako saznali da dom Milana Marića ima veoma prostrani dnevni boravak spojen sa trpezarijom kojima draž daju pažljivo birani komadi nameštaja.

Fashion company

 

 

Tu je velika, siva garnitura, a na tabure-stočiću sveže pripremljena šoljica espresa, idealna za početak novog radnog dana.

 

Instagram

 

 

Suncem okupanoj dnevnoj sobi posebnu atmosferu daju kosi prozori koji imaju savršen pogled na nebo, te nesumnjivo zaljubljeni par u svom ljubavnom gnezdu na potkrovlju i čarobnom ambijentu posebno uživa noću.

Dom Milana Marića zaista odaje utisak udobnosti i topline, a budući da je sve pod konac sređeno i pedantno, mnogi su pomislili da se Mia već uselila kod njega, te uz glumca vodi računa o tome da sve uvek bude na svom mestu.

 

 

Komentari (1)

Loading
Vera

19:11 23.02.2024

Iskreno, ni blizu slatko potkrovlje, ali njih dvoje - bas su slatki!