Lifestyle

Smešten je u centru svih dešavanja i renoviran za petočlanu porodicu: Zavirite u dom Aleksandra Gajšeka, jedan detalj mami poglede (FOTO)

Dom Aleksandra i Jelene Gajšek prostrana je nekretnina u blizini Hrama Svetog Save

Smešten je u centru svih dešavanja i renoviran za petočlanu porodicu: Zavirite u dom Aleksandra Gajšeka, jedan detalj mami poglede (FOTO)

Kada je dom Aleksandra i Jelene Gajšek bilo potrebno renovirati i prilagoditi troje mališana voditeljski par mudro je postupio. Bilo im je važno da sina Andreja odvoje od ćerki Teodore i Anje, što su i uradili. U okviru nekretnine koja se nalazi u centru svih zbivanja svaki član porodice ima svoj kutak i svoje mesto na kome može da se osami i posveti isključivo svojim mislima.

Pročitajte:Zavirite u prostran dom Jelice Sretenović na Čuburi: Jedan komad nameštaja košta ko manja garsonjera (FOTO)

Instagram

 

Ovaj detalj pokazao se preko potrebnim posebno u periodu kada su deca zašla u tinejdžerske, po mišljenju mnogih komplikovane godine u kom hormoni polude.

Pročitajte:Sin Mire Banjac teško je podneo odlazak iz Beograda: Evo gde sada živi sa glumicom i kako su uredili dom (FOTO)

Instagram

 

Mada se njihovi naslednici odlično slažu Aleksandar i Jelena stan su opermili tako da niko nikome ne zalazi u privatnost, a da opet kada je to potrebno svi budu zajedno, bar u vreme ručka. Trpezarija je stoga kutak u kom porodično vole da provode najviše vremena. Opremljena je svetlim nameštajem i zavesama, a iz nje se prostire interesantna ugradna kuhinja.

Pročitajte: Ekskluzivno za HELLO! Jelena Karleuša otvara vrata vile na Dedinju u kojoj će živeti sa ćerkama

Instagram

 

Za kuhinjske elemente urednik i voditelj emisije "Agape" i njegova supruga odabarali su takođe belu nijansu drveta, kako bi se stekao utisak širine i sve su prilagodili ponosnoj kuvarici  koja za petoro svakodnevno prirpema specijalitete. Dom Aleksandra i Jelene Gajšek odiše toplinom, a nadasve mirom.

 

Komentari (0)

Loading