Celebrity News

Daleko od luksuza, ali deca su presrećna: Zavirite u Dinčinu letnju kolibu na Savi, jedan detalj privlači pažnju (FOTO)

Dom Milana Dinčića Dinče na Savi oaza mira je o kakvoj mnogi sanjaju

Daleko od luksuza, ali deca su presrećna: Zavirite u Dinčinu letnju kolibu na Savi, jedan detalj privlači pažnju (FOTO)

Drveni splav, sagrađen pre par godina i smešten na obalu Save kod Ostružnice letnji je dom Milana Dinčića Dinče

Pročitajte: Stan prepun bolnih uspomena: Ovo je dom Mine Lazarević u kom sama odgaja troje dece (FOTO)

 

 

S prvim suncem, mada je često tamo i kada pada kiša, Milan pakuje torbe i sa suprugom, voditeljkom Jelenom Sekulović i decom Vukanom i Mitrom odlazi u kućicu na reci, gde osim u letnjim sportovima najpre uživa u pecanju.

Pročitajte:Smešten je u centru svih dešavanja i renoviran za petočlanu porodicu: Zavirite u dom Aleksandra Gajšeka, jedan detalj mami poglede (FOTO)

 

 

Zarad hobija, koji ga smiruje i omogućava mu da razbistri misli Dinča je i sagradio kutak, koji je postao njegova druga kuća.

- Splav sam napravio tako da mogu veći deo godine da provedem tamo i uživam u pecanju. E sada, dok su deca mala, svakako to nije izvodljivo jer oni imaju svoje potrebe, pa idemo ređe, ali nadam se da će se i to promeniti - rekao je muzičar ranije pa dodao:

- Svakako lepo vreme iskoristimo da odemo da uživamo, sin Vukan je povukao na mene i obožava da peca, dok supruga radije uživa u sunčanju… Svi naši prijatelji vole da dođu na reku. I dok je bila vanredna situacija, kućica na reci je bila spas. Tu smo mogli da zaboravimo na karantin i da pronađemo svoj neki mir. Kada nam dođu prijatelji, obično ih zanima zašto toliko volim da pecam pa im pokazujem pribor, ribe, neki se i okupaju u Savi, oni hrabriji. A deca kao deca, ne možemo da ih smirimo, samo jurcaju, a Jelena je stalno u panici da neko ne upadne u vodu. Muzika, roštilj, ma bude svasta, zaista pun pogodak.

Pročitajte: Sin Mire Banjac teško je podneo odlazak iz Beograda: Evo gde sada živi sa glumicom i kako su uredili dom (FOTO)

 

 

Dinča je jedan od retkih pevača koji nije ljubitelj luksuznih hotela sa pet zvezdica i dalekih destinacija, pravi i najboji odmor tvrdi da mu je na reci dok peca, stoga je splavić opremio tako da danima kući ne mora da ide. 

 

 

Struja, topla voda, kuhinja, dnevni boravak, spavaće sobe za njega suprugu i decu i nadasve velika terasa namenjena za sunčanje i pecanje smešteni su na malom prostoru ali upakovani praktično i vrlo lepo.

 

 

Dom Milana Dinčića Dinče oaza je mira o kojoj mnogi sanjaju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading