Lifestyle

Ovde sa porodicom provodi največi deo leta! Nada Topčagić otvorila vrata svog doma na Tari, jedan detalj će vas oduševiti(FOTO)

Dom Nade Topčagić na Tari oaza je mira i spokoja

Ovde sa porodicom provodi največi deo leta! Nada Topčagić otvorila vrata svog doma na Tari, jedan detalj će vas oduševiti(FOTO)

Mnogo puta do sada od Nade Topčagić moglo se čuti da je godinama mukotrpno radila kako bi za sebe i svoju porodicu stvorila krov nad glavom, a potom zarađen dinar umnožla. Sve što je tokom godina najveće popularnosti estradna umetnica zaradila pretočila je u nekretnine te tako danas ona i suprug Zlatko Đorđević mogu da se pohvale da poseduju stan na Kosančićevom vencu u samom centru Beograda, kuću u Crnoj Gori na obali mora, vikendicu na Tari, vilu u Starim Banovcima i još jednu u prestonici.

Pročitajte: Toliko je lep da svi misle da je glumac, ali njegov osmeh krije tragičnu i tužnu priču: Ovo je Miroslav, sin Nade Topčagić (FOTO)

Privatna arhiva

 

Dom Nade Topčagić na Tari posebno mesto zauzima u srcu pevačice, koja već duže vreme preko leta ne uživa u klasičnom morskom odmoru, već više voli da je okružena planinskom prirodom. Kućerak koji krasi pogled na četinare mesto je u kom se ona najbolje odmara zato ga je opremila najlepšim kožnim nameštajem a pre izvesnog vremena sobu na drugom spratu je proširila.

Pročitajte: Porodična tajna Nade Topčagić: Majka joj je do kraja života živela u kamp kući, rođak otkriva SVE DETALJE

Privatna arhiva

 

Nada i njen suprug u vreme izolacije zbog koronavirusa potpuno su se preselili na Taru, a čak i danas tamo gaje voće i povrće i ne kriju da oboje izuzetno uživaju u tome. Dom Nade Topčagić često posećuju pevačicin sin Mikica, snaja i deca te tada zajedno odlaze do potoka i obilaze vodopade možda čak i najlepše u našoj zemlji.

Pročitajte: Ležao u lokvi krvi, lekari ga dva puta vraćali u život: Sin Nade Topčagić doživeo stravičnu nesreću

Instagram

 

Privatna arhiva

 

Privatna arhiva

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading