Lifestyle

Nina Janković danas živi u luksuzu, ali možete li da verujete da ovako izgleda kuća u kojoj je odrasla: Jedan detalj šokira (FOTO)

Dom Nine Janković u Šapcu skroman je ali lep

Nina Janković danas živi u luksuzu, ali možete li da verujete da ovako izgleda kuća u kojoj je odrasla: Jedan detalj šokira (FOTO)

Godinu, dve nakon otpočinjanja veze sa rođakom svoje koleginice Tamare Dragičević, bankarem Matejom Dičićem, Nina Janković postala je podstanar. Emotivni partneri iznajmljivali su prvo manji stan, ali vrlo brzo kako je karijera mlade glumice išla ka pozitivnom cilju osmelili su se da kvadraturu životnog prostora povećaju. Ubrzo su kupili i sopstvenu nekretninu, veoma luksuznu u samom centru grada, koju su svojim dolaskom ulepšali sin Vukašin i ćerka Ivanka. Ne libi se Nina da sa pratiocima na Instagramu podeli dekor životnog prostora. Često objavljuje fotografije iz dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje a upravo tu stiče se najbolji utisak kako novi dom Nine Janković zaista izgleda. Predivna nekretnina opremljena je novim, modernim nameštajem, sve je urađeno po meri i u skladu sa obostranim željama zaljubljenog para. 

Pročitajte: Aleksej Bjelogrlić ne skriva više emocije prema udatoj koleginici: Svi je znate, vrlo je lepa (FOTO)

Instagram screenshot @janxnina

 

Dok je dom Nine Janković u Beogradu potpuno renoviran i opremljen po najnovijim trendovima, kuća u Šapcu u kojoj je odrasla nešto je drugačija. Naime, iako je nameštaj stariji takođe je sve uređeno sa ukusom, oseća se toplina doma, a mlada glumica ne krije da obožava da poseti roditelje.

Pročitajte: Fotografija koja će šokirati njenog muža: Nina Janković u ludom provodu sa kolegom

Instagram

 

 

Nedavno je ona to učinila s posebnim razlogom. Njenom ocu bio je rođendan što je obeleženo u krugu porodice. Nina, njen suprug, deca, brat, mama i tata pozirali su nasmejani za trpezarijskim stolom smeštenim ispod šanka koji dnevni boravak razdvaja od kuhinje, čime se ona pohvalila na društvenim mrežama.

Pročitajte: Nina Janković u retkom izlasku sa suprugom: Pogledajte kako se bračni par obukao za premijeru filma Indigo kristal FOTO

Instagram

 

 

Ninina kuća u rodnom gradu stalno je puna ljudi jer roditelji vole da se druže, goste prijatelje, ali ipak najsrećniji su kada im dođu unuci.

Komentari (0)

Loading