Lifestyle

Jelena Karleuša ima recept za najbolji biftek sa četiri sastojka: Zakleta veganka pripremala meso u svom domu (VIDEO)

Ishrana Jelene Karleuše je specifična

Jelena Karleuša ima recept za najbolji biftek sa četiri sastojka: Zakleta veganka pripremala meso u svom domu  (VIDEO)

Ata Images

Ishrana Jelene Karleuše odavno je u velikoj meri korigovana. Pop diva iz zdravstvenih, etičkih i moralnih ubeđenja prestala je da jede namirnice životinjskog porekla i istovremeno odustala od kupovine garderobe od kože i krzna.

U ishranu je unela više povrća, orašastih plodova i ostale namirnice kojima nadoknađuje nedostatak vitamina i minerala.

Pročitajte: Simpatija Nike Tošić više nije tajna! Tati Dušku neće biti svejedno (FOTO)

Jelena unosi i dosta tečnosti. Flašica vode ili čaja stalno je uz nju, a da joj pomenuta ishrana izuzetno godi najbolje se vidi po njenoj energiji i odličnoj fizičkoj spremi. Svi komentarišu da je bolje izgledala možda još samo na početku karijere.

Instagram

 

Tada je bila izuzetno mlada, a hranila se potpuno drugačije. Namirnice životinjskog porekla svakodnevno je koristila u pripremi, o čemu svedoči video na Jutjubu. Za TV Pink je u svom domu pripremala biftek sa prilogom.

Pročitajte: Zar je sad trenutak? Na dan Karleušinog koncerta, sestra Duška Tošića razvezala jezik: Evo šta zaista misli o snaji Jeleni (FOTO)

Biftek sa šampinjonima

Recept: 

- 4 teleće šnicle bez masnoće

- manje pakovanje putera

- srednja čaša belog vina

- tri kašike vegete

- nekoliko čenova belog luka

- 400 g pečuraka

- pavlaka

Priprema: 

U tiganj stavite pola maslaca ili ulje. Uspite očišćen i iseckan beli luk, preko koga ćete položiti šnicle začinjene vegetom. Ako su velike za tiganj, prepolovite ih pre nego što ih stavite na vatru. Tiganj s teletinom stavite na zagrejanu ringlu i poklopite na 20 minuta. U međuvremenu dodajte vino, pa ponovo poklopite.

Dok se meso krčka pripremite pečurke. Operite ih, začinite vegetom, sipajte u manju šerpu sa ostatkom putera i propržite. Pred kraj dodajte pavlaku i ostavite na vatri još nekoliko minuta.

 

 

Prijatno!

Da li vam se više dopada nekadašnji ili sadašnji način ishrane Jelene Karleuše?

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading