Lifestyle

Nije oduvek živela luksuzno: Jelena Karleuša sa majkom Divnom odrasla je u radničkom kraju, evo kako im je dom tada izgledao (FOTO)

Dom Jelene Karleuše tokom tinejdžerskih dana bila je skromna nekretnina

Nije oduvek živela luksuzno: Jelena Karleuša sa majkom Divnom odrasla je u radničkom kraju, evo kako im je dom tada izgledao (FOTO)

Sve dok nije počela ozbiljno od muzike da zarađuje Jelena Kareuša živela je sa pokojnom majkom, čuvenom voditeljkom Divnom Karleušom u skromnom stanu na Novom Beogradu.Dom Jelene Karleuše nije se tada razlikovao mnogo od nekretnina drugih radničkih porodica, što joj tada nije mnogo smetalo niti je to smatrala negativnom stranom. Naprotiv, jednom priligom, a za potrebe TV emisije pop diva pristala je da ugosti novinarsku ekipu i pokaže im svoj kutak, otud i fotografije koje vam prestavljamo.

Pročitajte: Renoviranje je gotovo: Zavirite u dnevnu sobu Jelene Karleuše u novoj vili koju je Duško platio preko 2 miliona evra! (FOTO)

Instagram karleusastar

 

Nisu se doduše, pevačica i voditeljka Nataša Ilić pomerile dalje od kuhinje, gde je Karleuša pripremala omiljeni obrok, ali i iz tih par kadrova moglo se dosta zaključiti o njenom i Divninom tadašnjem stilu života.

Pročitajte: STIGLA! Jelena Karleuša UŠLA U PORODICU ĐOKOVIĆ kad joj se baš niko nije nadao! Pogledajte fotku

youtube printscreen

 

Besprekorno uredni kutak za pripremu hrane, bio je dekorisan tamnim tonovima i zavesama u cvetnom dezenu. Saksije sa cvećem učinii su prostoriju udobnijom, a sa velikog prozora koji gleda na zgrade i parkove ulazila je svetlost.

Pročitajte: Deci je uvek najteže: Atina i Nika uslikane usred Duškove i Jelenine drame, poručuju samo jedno (FOTO)

youtube printscreen

 

Nije mnogo od toga perioda prošlo, a Jelena je sebi pazarila prvu nekretninu i preselila se o starom kraju ovako je govorila:

– Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou-biznisu –  kazala je jednom prilikom pevačica, koja se nakon velikog uspeha u muzici znatno uzdigla na materijalnoj lestvici, po odlasku sa Novog Beograda postala je velika zvezda čijom visinom honorara malo koji pevač može danas da se pohvali.

Pročitajte: Ko ne poštuje mog brata... Sestra Duška Tošića bez ustručavanja rekla svoje, evo šta posle svega misli o snaji Jeleni

youtube printscreen

 

Dom Jelene Karleuše danas je raskošna vila na Dedinju, udobno uređena sa bazenom, viškom spavaćih soba i kupatila, a u kuhinju ona, budući da sada ima kuvaricu, gotovo više i ne ulazi.

 

Komentari (3)

Loading
M6

14:45 13.01.2023

Kako je ruzna bila. Lici na likove is Avatar filma 🤣🤣

M6

14:45 13.01.2023

Kako je ruzna bila. Lici na likove is Avatar filma 🤣🤣

Jeca

14:53 13.01.2023

Koliko albuma snimila samozvana Diva Koliko Koncerata punila sale i stadione da je pocela onoliko zaradjivati Kraljica Srbije Jer njena popularnos ne traje od Skandala, njena karijera pocela da cveta zadnjih par godina Preko Skandala bluda i nemorala zvani Instagram postatI Diva???