Lifestyle

Danijela Dimitrovska jede burger i pomfrit a mršavi: Svi se pitaju kako je to moguće - Ovo je njena tajna, dame, oduševićete se (FOTO)

Ishrana Danijele Dimitrovske strogo je regulisana

Danijela Dimitrovska jede burger i pomfrit a mršavi:  Svi se pitaju kako je to moguće - Ovo je njena tajna, dame, oduševićete se (FOTO)

Od prvog trenutka kada je izrazila želju da postane model Danijela Dimitrovska morala je da koriguje stil života.

Istini za volju, ona je već tada sa 14 godina imala manekensku građu, ali kako je bilo potrebno telo oblikovati i određenu kilažu održati i ishrana Danijele Dimitrovske morala je znato da se promeni.

Pročitajte: Beogradski frizer ocenjuje izgled poznatih dama - Tvrdi da Ceca i Karleuša ne mogu da se porede, a iznenadiće vas ko je dobio NAJNIŽU ocenu

Vrlo mlada, bivša supruga Ognjena Amidžića, otputovala je bez roditelja u inostranstvo, gde je sama odgovarala za sebe i brinula o svojim potrebama.

Banja Luka Fest

 

Kako bi postigla ciljeve, striktno se pridržavala svih pravila koje je dobijala od svojih menadžera i poslodavaca, a s vremenom joj je takav stil života postao uobičajen, uključujući ishranu, držanje, odlazak u krevet pred deset....

Danas tvrdi da drugačije ne ume. Organizam se navikao na zdrav život, uobročenu ishranu i balans koji je po pitanju bilo čega drugog najbitnija stavka.

Danijela sa novim dečkom -Banja Luka Fest

 

Istini za volju, Danijela vrlo često kada je u svom domu, tokom ženskih problematičnih dana, ume da zgreši i pojede nedozvoljenu namirnicu, ipak to sve kasnije nadoknadi kroz treninge i odricanja.

Situacije u kojima izgubi kontolu vrlo su retke, zbog čega je sve iznenadilo kada je nedavno uslikana sa sočnim burgerom i pomfritom.

Ata Images

 

U opisu fotografije bivša manekenka, danas voditeljka i vlasnica modne agencije, napisala je da se radi o vege burgeru, međutim, svi ostali sastojci i krompir nisu ulili poverenje njenim fanovima koji su joj inboks popunili pitanjima kako joj polazi za rukom da tako dobro izleda ako joj se ishrana sastoji iz burgera i pomfrita.

Pročitajte: Ima li razloga da strahujete? Retrogradni Merkur Danijeli Dimitrovskoj zadaje ozbiljne MUKE, a evo šta vi da očekujete u narednom periodu

Svako ko je, međutim, video kako jedan Danijelin dan izgleda, shvatio je da bivša Ognjenova izabranica dosta radi, jedva stiže da nešto pojede, ali zato ne preskače treninge koji su, po svoj prilici, tajna njenog odličnog izlgeda.

Instagram

 

Izbalansirana ishrana Danijele Dimitrovske samo je bonus.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading