Lifestyle

Kakvo LJUBAVNO GNEZDO za Danijelu i Jevrema: Zavirite u stan u koji se uselila posle razvoda od Ognjena, jasno KO JE BOLJE PROŠAO (FOTO)

Dom Danijele Dimitrovske predivno je uređen kutak

Kakvo LJUBAVNO GNEZDO za Danijelu i Jevrema: Zavirite u stan u koji se uselila posle razvoda od Ognjena, jasno KO JE BOLJE PROŠAO (FOTO)

Sredinom prošle godine kao bomba odjeknula je vest da se voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska razvode, a po svemu sudeći pošao je dovoljno dug period da se oboje od istog oporave i uplove u nove romanse koje više ne žele da kriju. Ognjen je svoju sreću pronašao pored koleginice Mine Naumović od koje se gotovo i ne odvaja, a pre nekoliko dana doznalo se da je i manekenka pronašla srodnu dušu, nekadašnjeg fudbalera Jevrema Kosnića. Dom Danijele Dimitrovske čini se sada je ispunjen osmesima i na vrata svog stana ona svaki dan ulazi prepuna elana.

Pročitajte: NOVI DEČKO Danijele Dimitrovske je OVAJ POZNATI SPORTISTA! Otkrivamo detalje tajne romanse i prvu fotografiju, iznenadićete se

Instagram

 

Kada je sa sinom napustila stan u kojem je živela sa Ognjenom, Danijela se uselila u jedan luksuzni kompleks u elitnom delu naše prestonice. Bez žurbe i sa velikom ljubavlju, mama i sin uredili su svoj kutak iz snova, a putem "Instagram" fotografija ona nas je pustila da u isti i zavirimo.

Pročitajte: Mali Matija Amidžić jasno izneo svoj stav i POSLAO PORUKU - Evo šta misli o ocu Ognjenu nakon što je našao novu devojku (FOTO)

Instagram

 

Veoma prostran i ispunjen prirodnom svetlošću, dom Danijele Dimitrovski odiše luksuzom i minimalizmom i svaki detalj koji je u njega unela, ona je birala sa puno pažnje.

Prateći poslednje trendove kada je enterijer u pitanju, Danijela je odabrala najmoderniji nameštaj, tehniku i ostale elemente, a vidno je da dominiraju svetli tonovi, pretežno bele i bež nijanse, sa primesama braon koja se u čitav prostor savršeno uklapa.

Pročitajte: Danijela, tebe smo čekali! Dimitrovska se oglasila brutalnom porukom nakon što se saznalo da Ognjen ima novu devojku (FOTO)

Ogromna terasa u boho stilu, savršena je kako za treninge kojima manekenka održava svoju liniju, tako i za ispijanje jutarnje kafice ili čaja, u kojima će, po svemu sudeći, ona sve češće uživati u društvu novog izabranika.

Komentari (0)

Loading