Lifestyle

Svi su je ogovarali zbog kilaže i filera: Adriana Lima konačno uslikana, šokiraćete se kako sada izgleda (FOTO)

Dijeta Adrijane Lime vrlo je učinkovita

Svi su je ogovarali zbog kilaže i filera: Adriana Lima konačno uslikana, šokiraćete se kako sada izgleda (FOTO)

Dijeta Adrijane Lime urodila je plodom. Manekenka, jedna od najplaćenjih i najangažovanijih u svetu u trećoj trudnoći znatno se ugojila, što je bilo iznenađenje za modne stručnjake. Nadali su se dizjneri i vlasnici prestižnih brendova da će se lepa Brazilka modnoj pisti vratiti svega par nedelja od porođaja, što je bio slučaj prva dva puta kada je rodila ćerke Valentinu i Sienu, ipak to sada nije bio slučaj.  

Pročitajte: Veliki porodični skandal: Nakon što je Adrijana Lima našla novog muža, ćerke odlučile da budu sa Jarićem! Ovo su detalji

profimedia

 

Tek osmi mesec otkako je donela sina Cyana na svet, bivša Jarićeva se lagano vraća na staro. Naporni treninzi i dijeta Adrijane Lime pokazali su rezultate a po svemu sudeći čini se da je manekenka potpuno fokusirana i sve čini kako bi figuru dovela da savršenstva.

Pročitajte: Da ti zastane dah! Ćerka Marka Jarića i Adrijane Lime po lepoti zasenila majku! Pogledajte kako danas izgleda već velika devojka (FOTO)

profimedia

 

 

Pre par dana usikana je na ulicama Njujorka dok privodi kraju jedan od svojih treninga. Sudeći po traktorskoj gumi koju je gurala uz stazu veruje se da je reč o časovima cross fita, napornim ai vrlo učinkovitim. Adrijana je već dosta kilograma skinula, helanke već ocrtavaju mišiće na njenim nogama, a jedino što je ostalo pod znakom pitanja kako će se rešiti je lice.

Pročitajte: Porođaj u 42. me je uništio! Adrijana Lima ponovo šokirala svet izgledom FOTO

profimedia

 

 

Beauty stručnjaci spekulišu da će s obzirom na znatnu promenu ona zasigurno po skidanju viška morati da uradi i neku estetsku intervenciju.

Komentari (0)

Loading