Moda

Cipele Nevene Božović su hit: Da li biste se usudili da ovako spojite nespojivo? (FOTO)

Stil Nevene Božović ne prestaje da se komentariše...

Cipele Nevene Božović su hit: Da li biste se usudili da ovako spojite nespojivo? (FOTO)

Stil Nevene Božović nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kada god se ona pojavi u javnosti ili oglasi na društvenim mrežama. Uvek odmerena, sofisticirana, pevačica pleni pažnju, a čak bi joj i najstroži kritičari dali najviše ocene za stajling.

Stil Nevene Božović je za čistu desetku

Uživajući u toplim prolećnim danima, Nevena je odlučila da podeli sa svojim pratiocima, kako se oseća najležernije i koje komade bira da bi bila zapažena. Nekoliko boja, različiti dezeni i materijali, ruše sve nametnute standarde oblačenja, a majka devojčice Anke prosto krši sva pravila.

Pročitajte: Svečana haljina kao stvorena za maturu - Evo zašto ćete želeti da iskopirate stajling Nevene Božović (FOTO)

Instagram screenshot

 

Duge sive pantalone ukombinovala je sa ciklama majicom i oversize šarenom košuljom, sa primesama žute boje. Čitav look upotpunila je sa belim, trendi naočarama, a svi su gledali u njene cipele.

Pročitajte: Koliko je zgodan i mi bismo ga krili od svih - Pogledajte EKSKLUZIVNE fotografije sa tajnog venčanja Nevene Božović i njenog bogatog muža

Instagram screenshot

 

Naime, atraktivne crne baletanke sa srebrnom šnalom, svaka njena pratiteljka sa "Instagram" poželela je da poseduje, te su svi bili oduševljeni celokupnom kombinacijom.

Da li se i vama dopada ovo izdanje Nevene Božović?

Komentari (0)

Loading