Moda

Bila je tatin i mamin ponos… Obnažila se Petra Divac, fotografija koju ćete tri puta pogledati

Izgled Petre Divac oduvek je bio smeran, možda čak i previše za njene godine

Bila je tatin i mamin ponos… Obnažila se Petra Divac, fotografija koju ćete tri puta pogledati

Budući da su ih roditelji vaspitavali da budu skromni, izgled Petre Divac i njena dva brata Matije i Luke uvek je bio za primer. Nikada svojim stajlinog naslednici Vlade i Snežane Divac nisu privlačili pažnju, pa ni ponašanjem. Upravo iz razloga što su deca slavnih roditelja, vodili su računa o tome kako će se pojaviti i predstaviti u javnosti.

Pročitajte: Svaki roditelj bi se radovao, ali baš TAKO RANO: Petra Divac saopštila majci i ocu vesti koje su ih ŠOKIRALE (FOTO)

 

 

Otkako je uplovila u vezu sa očevim zemljakom Mihajlom Veruovićem, ćerka Snežane i Vlade Divca dodatno je smirila svoj stajling, može se pre reći uobličila ga, stoga je sve iznenadila njega odluka da na društvene mreže objavi fotografiju sa letovanja i to u malenom kupaćem kostimu.

Pročitajte: Veliki skandal: Vlade Divac IŠAMARAO OVOG poznatog fudbalera jer je slao neprimerene poruke njegovoj ćerki Petri (FOTO)

 

 

Za odmor sa dečkom na jahti Petra je odabrala dvodelni kostim u dve boje, crnoj i zeleno-žutoj florescentnoj, a ispod slike kojom je taj trenutak zabeležila stoji:

- Miriše na more koža boje cimeta.

Pročitajte: Sreća posle teških dana: Petra Divac preplavljena emocijama, jedan poklon stigao je u pravom trenutku (foto)

 

 

Kratakim komentarom kojim je opisala svoj trenutni osećaj, ali i stajlingom ćerka košarkaša izazvala je različite komentare. Ono oko čega su se svi složili jeste da je dosta smršala, te da je novi izgled Petre Divac za svaku je pohvalu. 

Komentari (0)

Loading