Celebrity News

Bez stida i ponosno: Ana Bekuta se skinula u kupaći, pogledajte fotografiju sa plaže o kojoj svi pričaju

Autor: | 22/08/2022

Izgled Ane Bekute poslednjih godinu i po dana dosta se promenio

Bez stida i ponosno: Ana Bekuta se skinula u kupaći, pogledajte fotografiju sa plaže o kojoj svi pričaju

Oduvek je Ana Bekuta važila za damu od stila, ženu koja nepogrešivo ume da odabere odevnu kombinaciju bilo da je povod nastup, privatno druženje ili pak neki drugi javni događaj koji zahteva dres kod. Poslednijh godinu i po dana, budući da je u žalosti za političarem Milutinom Mrkonjićem, koji je ovaj svet napustio iznenada, nakon kratke bolesti, pevačica je dosta svoj stajling korigovala.

Pročitajte: Vreme da i javnost sazna: Unuka Ane Bekute vestima rasplakala baku

 

 

 

Izgled Ane Bekute upečatljiv je uglavnom zbog mračnih, tamnih nijansi garderobe koje ona preferira da nosi. Crna, braon, bordo, teget boje su koje se trenutno mogu naći u pevačicinom ormaru, a ona se u njima najboje oseća. Čak i kada je upitanju asesoar za plažu, Ana bira nešto tamnije varijante, čemu svedoče najnovije fotografije na njenom "Instagram" proflu. Naime, uprkos gustom letnjem poslovnom rasporedu estradna umetnica pronašla je malo vremena da otputuje na finu morsku destinaciju, daleko od znatiželjnih pogleda obožavaoca, a odatle se javila pozirajući u svetlo braon ogrtaču, kupaći kostim iste boje i sa slamnatim šeširom na glavi.

Pročitajte.Iznenadila: Bol za Milutinom ostaje večna, ali haljina Ane Bekute definitivno priziva sreću (foto)

 

 

Za sve one koji je prate Bekuta je imala samo jednu poruku:

Uputstvo za srećnu nedelju, čak i ako niste na moru:
1. Odmah prestani da se upoređuješ sa drugim ženama
2. Organizuj kafu ili susret za kvalitetan razgovor
3. Sad lepo izađi iz Instagrama i ostavi telefon kod kuće!
Voli vas Ana! - napisala je ispod fotografije sa letovanja pevačica, a osim ovih par rečenica pažnju instagramera privukao je i izgled Ane Bekute, nepogrešivo lepo stilizovan i u skladu sa njenim godinama i statusom.

Komentari (2)

Loading
Jovana

08:24 23.08.2022

Ana zaista lepo izgleda uprkos žalosti. Izgleda da je smrt Mrkonjića učinila da i ona shvati da je život krstak i da ga treba živeti. Uostalom, ona kaže da je to bila i Mrkina želja za nju.

Kendzo

09:47 27.08.2022

Bako ne sramoti decu i unučiće, sa parama ne moze mladost da se kupi. Lepo je sto hoces da se montiras, ostavi to mladima a ti se upristoji svojim godinama.