Moda

Dugačka crvena haljina Sanje Kužet je sve što vam je potrebno ove jeseni: A tek da vidite šta nosi na nogama (FOTO)

Haljina Sanje Kužet izazvala je veliku pažnju

Dugačka crvena haljina Sanje Kužet je sve što vam je potrebno ove jeseni: A tek da vidite šta nosi na nogama (FOTO)

Sanja Kužet voditeljka muzičke emisije "Zvezde Granda" spada u omiljena TV lica u našoj zemlji, a iako je na pragu četvrte decenije života, ona izgleda savršeno. Imajući u vidu popularnost i gledanost emisije koju vodi, voditeljka je iz nedelje u nedelju na visini zadatka kada su njeni modni izbori u pitanju te se trudi da svojim izgledom ispoštuje kako publiku u studiju, tako i onu kraj malih ekrana, međutim i kada se pojavi na bilo kom gradskom dešavanju ona je tip-top sređena, te smo na njena trendi i atraktivna izdanja i navikli. Haljina Sanje Kužet u kojoj se pojavila na konferenciji za novinare povodom Američke turneje balkanske zvezde Saše Matića u najmanju ruku zasenila je sve prisutne.

Pročitajte: Majčinstvo kao najveća zagonetka! Sanja Kužet otkrila gde je sa starijim sinom strašno pogrešila i kako to nastoji da ispravi (VIDEO)

Ata Images

 
 

Voditeljka je blistala u prelepo strukiranoj crvenoj kreaciji midi dužine koja je blago istaklai njene atribute, a visoke potpetice sa kaiševima oko članaka, outfitu su dale prefinjenu notu. Sanja je stajling upotpunila diskretnim minđušama i šminkom, a kosu uvijenu u lokne pustila je da pada preko ramena. Prepoznatljivi osmeh koji je krasi nije skidala sa lica te je privlačila poglede mnogih, a ni komplimenti nisu izostali.

Pročitajte: Lepota Sanje Kužet nadaleko je čuvena, a tek da vidite kako izgleda njena sestra (FOTO)

Ata Images

 

Svakim pojavljivanjem Sanja ostavi besprekoran utisak, a iza njene vitke linije stoji stroga disciplina i rekreacija: 

- Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vežbam i budem u dobroj formi - rekla je nedavno Sanja Kužet koja se strogo pridržava zdravih namirnica, a iz jelovnika je pre svega izbacila ugljene hidrate.

- Izbacila sam hleb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Verujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, videćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled - otkrila je voditeljka svoju tajnu.

Komentari (0)

Loading