Moda

Haljina Bogdane Ražnatović san je svake žene, a nije skupa! Pogledajte jedno od njenih najboljih izdanja, ovo možete sebi priuštiti! (FOTO)

Haljina Bogdane Ražnatović savršeno joj pristaje

Haljina Bogdane Ražnatović san je svake žene, a nije skupa! Pogledajte jedno od njenih najboljih izdanja, ovo možete sebi priuštiti! (FOTO)

Nakon rođenja sina Željka, supruga Veljka Ražnatovića i Cecina snajka ne eksponira se preterano u javnosti, a s obzirom na to da su joj društvene mreže zaključane prilika da je ugledamo prava je senzacija. Posvećena mama najviše vremena provodi sa svojimm sinom, te se stiče utisak da je svetla reflektora ne zanimaju, međutim svi bi da doznaju šta radi u slobodno vreme te kako izgleda njena svakodnevnica. Ova mlada mama privlači veliku pažnju i svojim savršenim izgledom i stilom, pa haljina Bogdane Ražnatović u kojoj je osvanula na "Instagramu" sada je glavna tema komentara.

Pročitajte: Ipak je to Veljkov sin - Mali Željko Ražnatović ima prvu simpatiju, ova fotografija će raznežiti i one sa najtvrđim srcem

 

 

Naime, Veljko je na pomenutoj društvenoj mreži objavio fotografiju sa svojom izabranicom koja je modnim odabirom za jednu svečanu priliku mnoge ostavila bez daha. Svedena i elegantna haljina Bogdane Ražnatović u crvenoj boji učinila je da ona izgleda poput dive te su svi komentarisali da izgleda lepše nego ikad, a ni mnogobrojni lajkovi nisu izostali.

Bogdana je svoje graciozno izdanje upotpunila pismo torbiicom koja se presijavala i skupocenim naočarima u istom maniru, dok je za frizuru odabrala aktuelne talase i sve to začinila minimalnim make up-om. 

Komentari (0)

Loading