Moda

Sako Darije Kisić ne bi obukla svaka ministarka! Pink je definitivno njena boja, a da li biste se vi usudile da ga nosite? (FOTO)

Modni odabir Darije Kisić Tepavčević uvek je besprekoran

Sako Darije Kisić ne bi obukla svaka ministarka! Pink je definitivno njena boja, a da li biste se vi usudile da ga nosite? (FOTO)

Otkako se predstavila javnosti, Darija Kisić Tepavčević, novoizabrana ministarka za brigu o porodici i demografiju, prepoznatljiva je kako po svom stavu tako i po uvek besprekornom izgledu i savršenom autfitu. Za savaku priliku, bilo to gostovanje u nekoj emisiji ili događaj od ključne važnosti za našu zemlju, ministarka pleni svojom pojavom, a modni odabir Darije Kisić Tepavčević uvek se naširoko komentariše. Primetno je da ona veoma vodi računa i pažljivo bira za koju odevnu kombinaciju će se u datom momentu odlučiti, a čini se i da se u istoj dva puta nije pojavila.

Pročitajte: Kaput Darije Kisić idealan je za sakrivanje kilograma, elegantan i svima dostupan! Morate ga imati ove jeseni (FOTO)

Ata Images

 

Od svog prepoznatljivog stila, smernog i elegantnog, Darija nije odstupila ni ovog puta pa se na završnoj konferenciji "Drugog projekta razvoja zdravstva Srbije" Ministarstva zdravlja na kojoj su predstavljeni ostvareni rezultati i realizovane aktivnosti, ona pojavila besprekorno odevena te je i ovog puta zaslužila samo pohvale na račun izgleda i odabira garderobe.

Pročitajte: Došle u istu emisiju isto obučene, čak i cipele identične - Modni okršaj Dajane Paunović i Darije Kisić, kojoj bolje stoji? (FOTO)

Ata Images

 

Modni odabir Darije Kisić Tepavčević povodom ovog veoma važnog događaja bio je efektni sako u puder roze nijansi koji je ona savršeno uklopila uz rolku u istoj nijansi i elegantne crne pantalone. Klasika za koju se odlučila nezaobilazna je kada je u pitanju jesenja i zimska sezona, a sakoi od kojih ministarka ne odstupa definitivno su jedan od omiljenih komada garderobe gotovo svim ženama.

Pročitajte: Lagana letnja haljina Darije Kisić za svačiji džep - Kako izgledati elegantno na vrućini (FOTO)

Ata Images

 

Elegantni i upečatljiv sako Darije Kisić može vam poslužiti kao inspiracija za kombinovanje i bilo da izaberete neki u jarkoj boji ili se kao ona odlučite za neki u nežnoj nijansi, zasigurno nećete pogrešiti. Možete ga kombinovati na bezbroj načina, a lako se uklapa u ležerne stajlinge kao i one nešto svečanije.

Komentari (0)

Loading