Moda

Stajling Jovane Joksimović o kom svi pričaju: Izašla sa Željkom u provod, svi gledaju u haljinu i pitaju se kako je moguće (FOTO)

Stajling Jovane Joksimović ponovo je privukao pažnju

Stajling Jovane Joksimović o kom svi pričaju: Izašla sa Željkom u provod, svi gledaju u haljinu i pitaju se kako je moguće (FOTO)

Nije se mnogo načinom odevanja tokom godina Jovana Joksimović isticala. Budući da joj je od samog početka karijere zadatak bio da prezentuje ozbiljne vest i sa sagovornicima razgovara na delikatne teme nastojala je da izgleda lepo, ali dostojanstveno,smerno i neupečatljivo. Takva je po pitanju oblačenja za poslovne prilike supruga Željka Joksimovića ostala do dan-danas, za privatne proslave i događaje situacija je, međutim, nešto drugačija. Stajling Jovane Joksimović za večernje izlaske obuhvata vrlo često i uske i vrlo kratke komade koje ona ume divno da iznese.

Pročitajte: Sada je zvaničan kraj kumstva Jovane i Srđana: Jedno drugom su uradili nešto nakon čega nema nazad

 

 

Budući da se godinama unazad ona druži sa dizajnerkom Marijom Tarlać u najvećem broju slučajeva voli da ponese njene modele, koji joj nesumljivo odlično stoje. Kreaciju svoje dugogodišnje prijateljice veruje se da je Jovana ponela i sinoć na proslavi upriličenoj u okviru K1 televizije a povodom dočeka Nove godine.

Pročitajte: Superbogate žene: Ovako se Snežana Stojković, Ivana Mišković, Branka Nevistić i Jovana Joksimović zabavljaju u Kataru FOTO

Instagram

 

Vlasnica Tanjuga na zabavu za zaposlene došla je u društvu supruga i poglede prisutnih privukla komadom zebrastog printa. Haljina zakopčana do grla, vrlo uska ali kratka istakla je njene obline i izvajane noge, a na par fotografija, nastalih iste večeri, mogao se videti i skupoceni nakit koji je za tu priliku ona odabrala. Sve ukupno bio je pun pogodak, te nije čudo što je stajling Jovane Joksimović dobio samo pozitivne kritike prisutnih, koji nisu propustili da prokomentarišu da mama troje mališana izgleda zaista fantastično.

Komentari (0)

Loading