Moda

Kaput Ane Bekute savršeno prikriva kilograme: Ovo je definitivno njena boja, da li biste ga vi nosili tokom zime? (FOTO)

Stajling Ane Bekute uvek je privlačio pažnju dama istančanog modnog ukusa

Kaput Ane Bekute savršeno prikriva kilograme: Ovo je definitivno njena boja, da li biste ga vi nosili tokom zime? (FOTO)

Vrlo retko stajling Ane Bekute nije nailazio na pozitivnu kritiku modnih znalaca. Pevačica, poznata po nekim od najvećih hitova narodne muzike, još u mladosti znala je da odabere adekvatnu garderobu kako za svakodnevnu priliku, tako i za scenski nastup. Bez pomoći stilista, koje danas rado konsultuje, umela je Ana na pravi način da spoji ono što ima u ormaru i tako izazove pažnju.

Pročitajte: Ana Bekuta se ošišala do glave! Evo kako izgleda, fanovi u šoku (FOTO)

Ata Images

 

Smisao za modu s godinama je ne napušta, naprotiv, što je iskusnija i zrelija to se bolje ona snalazi sa krpicama. Modne revije posećuje, ali trendove ne prati u potpunosti, već ih prilagođava sebi, svom senzibilitetu i godinama. U skladu sa tim Bekuta u poslednje vreme sve više preferira komade jednostavnijeg kroja i dezena.

Pročitajte: Bez stida i ponosno: Ana Bekuta se skinula u kupaći, pogledajte fotografiju sa plaže o kojoj svi pričaju

Ata Images

 

Beli kaput, koji je odenula za snimanje "Zvezda Granda" svedoči ovoj njenoj promeni, kao i bele pantalone, bluza i patike iste nijanse. Ana se predivno obukla za rad na novoj emisiji, malo je reći da je blistala. Čitavu kombinciju pevačica je uklopila sa bež torbom na sive pruge i crnim naočarima za vid.

Pročitajte: Sasvim drugačija: Ana Bekuta posle Milutinove smrti drastično smršala (foto)

Instagram

 

Komentari za stajling Ane Bekute i ovoga puta bili su isključivo lepi, a mnoge dame koje su ovu kombinaciju estradne umetnice videle na "Instagramu" pohitale su sa pitanjem gde bi i one to isto mogle da kupe. 

Komentari (1)

Loading