Moda

Mnoge trudnice se ne bi usudile na ovakav stajling! Bogdana se utegla, a jedan detalj svi komentarišu: Evo kako izgleda pred porođaj (FOTO)

Stajling Bogdane Ražnatović izazvao je mnoštvo reakcija

Mnoge trudnice se ne bi usudile na ovakav stajling! Bogdana se utegla, a jedan detalj svi komentarišu: Evo kako izgleda pred porođaj (FOTO)

Bogdana i Veljko Ražnatović ponosni su roditelji sina Željka, a na putu je još jedna beba. Mladi par će kroz nekoliko meseci dobiti još jednog dečaka kome će dati ime Krstan, a buduća mama ako je suditi po fotografijama na društvenim mrežama, i te kako uživa u blagoslovenom stanju. Stajling Bogdane Ražnatović gde god da se pojavi privlači pažnju, a posebno je to slučaj sada, kada je ostalo svega tri meseca do porođaja i kada je njen trudnički stomak uveliko primetan.

Da li se i u kojoj meri menja figura Veljkove supruge i koliko kilograma je nabacila poslednjih meseci, tema je koja se neprestano komentariše, a imajući u vidu da nemamo mnogo prilike da je vidimo u javnosti, svaka njena fotografija koja na "Instagramu" osvane, do detalja se analizira. Da crnokosa lepotica blista, te da joj blagosloveno stanje savršeno pristaje, samo su neki od komentara na poslednjoj fotki koju je podelila, a na konto njenog trudničkog stila kao i za stajling Bogdane Ražnatović nizale su se takođe samo pohvalne reči i komplimenti.

Pročitajte: Trudnički stil Bogdane Ražnatović svi mogu da iskopiraju - Kaput savršeno prikriva višak, da li biste ga nosili? (FOTO)

Naime, poput snežne kraljice iz najlepših bajki, uz svog ljubimca na snegu je pozirala Cecina snajka i otkrila kako izgleda u šestom mesecu trudnoće, a njen modni izbor savršeno se uklopio uz planinsku idilu. U potpuno beloj kombinaciji, uskim pantalona, skupocenoj krznenoj bundi i brendiranim, takođe belim čizmama za sneg, ona je sve ostavila bez daha, međutim, najprimetniji je ipak bio njen blistavi osmeh kojim je do znanja jasno stavila svima koliko je srećna i ispunjena žena.

Komentari (0)

Loading