Moda

Prva dama koja postavlja modna pravila: Tamara Vučić ponela čizme koje ćete poželeti odmah da kupite, boja je hit sezone (FOTO)

Stajling Tamare Vučić ponovo je u fokusu medija i javnosti

Prva dama koja postavlja modna pravila: Tamara Vučić ponela čizme koje ćete poželeti odmah da kupite, boja je hit sezone (FOTO)

Mirko Tabašević

Godinama unazad Tamara Vučić simbol je skladnog, lepog, a nadasve modernog odevanja. Klasika koja ide uz Tamarinu funkciju svakako je nešto što ona i privatno voli da ponese i što joj odlično stoji. Povremeno, kada prilika to zahteva, prva dama Srbije, ume da zaseni i elegantnim komadima, brižljivo biranim, najverovatnije u konsultaciji sa stilistom. Još nikada se nije dogodilo da je stajling Tamare Vučić negativno komentarisan, možda se doduše govorilo od strane modnih stručnjaka, o nekoj promeni i nešto drugačijim komadima u kojima bi recimo dizajneri voleli da je vide, ali nikada o greškama prilikom odevanja, jer zaista ona retko kada greši.

Pročitajte: Prva dama na prijemu pokazala promenu u svom stilu! Stajling Tamare Vučić svi komentarišu, ovo je njena boja (FOTO)

Tamara Vučić / Linkedin

 

Bez greške u oblačenju ona se pojavila i sinoć na premijeri predstave "Vatre" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Do svog sedišta ona je prošetala ruku pod ruku sa suprugom Aleksandra Vulina, Natašom Vulin, a svi su ostali zatečeni sličnom odevnom kombinacijom koje su dve drugarice za tu priliku ponele. 

Pročitajte: Pariz je pao na šarm prve dame: Tamara Vučić uz Anu Brnabić u gradu svetlosti, svi komentarišu njenu savršenu haljinu od tvida (FOTO)

Ata Images

 

Za premijerno izvođenje dugonajavljivanog komada Tamara i Nataša odabrale su crno. Prva dama zablistala je po ko zna koji put u dugačkoj haljini do kolena i zakopčanoj do grla, dok je preko ponela divno skrojen kaput. Sve to ne bi bilo toliko propraćeno da na noge ona nije obula bordo čizme, koje je uklopila sa kapom iste boje.

Pročitajte: Tamara Vučić u Teheranu: Prva dama ispoštovala običaj, pogledajte kako se obukla za Kongres uticajnih žena FOTO

Ata Images

 

Komentari da supruga predsednika Vučića podseća na Parižanku, koja samo što je sišla sa piste Nedelje mode, nižu se od jutros na društvenim mrežama. Mali je broj onih kojima se stajling Tamare Vučić nije dopao, a čak i oni koji su tvrdili da je mogla bolje složili su se da je autentična.

Pogledajte fotografije venčanja predsednika Aleksandra Vučića i Tamare Vučić

 

 

 

Komentari (0)

Loading