Moda

Toliko su svi dugo čekali da je vide u suknji: Pogledajte fotografije Ane Brnabić sa proslave državnog praznika Japana

Autor: | 24/02/2023

Stil Ane Brnabić neretko je na meti komentara

Toliko su svi dugo čekali da je vide u suknji: Pogledajte fotografije Ane Brnabić sa proslave državnog praznika Japana

Specifični modni ukus i stil Ane Brnabić neke su od stavki koji odlikuju predsednicu Vlade Srbije i izdvajaju je iz mase političarki koje se uglavnom u načinu oblačenja vode određenim kodeksima. Na njoj uglavnom možemo videti poslovna odela koja su u skladu sa funkcijom koju obavlja i u kojima se očito oseća najlagodnije, a ovaj izbor takođe je i vrlo praktičan jer može da se nosi u svakoj prilici.

Tako je i ovog puta na prijemu povodom obeležavanja državnog praznika Japana – rođendana japanskog cara Naruhita, koji ambasada ove zemlje u Srbiji praznuje svake godine, premijerka odlučila da ne izlazi iz svoje zone komfora i ma koliko svi želeli da je vide u drugačijim izdanjima, ona ostaje verna svom stilu, te se i sada odlučila za elegantno odelo, crne pantalone, neprevaziđenu belu košulju i svetlo braon sako jednostavnog kroja za koje se može reći i da su njen zaštitni znak.

Pročitajte: Izgled Ane Brnabić na kakav nismo navikli - Svi joj gledaju u noge, pogledajte šta je obukla (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edin Đerlek (@edin.djerlek)

Svedeno, elegantno, odmereno i bez suvišnih detalja, epiteti su kojima bi se stil Ane Brnabić mogao opisati, što nikako ne znači da je dosadan čemu svedoče i brojne pozitivne kritike i reakcije koje političarka svakim svojim pojavljivanjem izazove.

Fotografije sina Ane Brnabić možete pogledati OVDE.

Komentari (0)

Loading