Moda

Stajling Jelene Đoković svi komentarišu: Svi joj gledaju u mantil, da li je moguće da se ovako obukla (FOTO)

Stajling Jelene Đoković naišao je na brojne pohvale

Stajling Jelene Đoković svi komentarišu: Svi joj gledaju u mantil, da li je moguće da se ovako obukla (FOTO)

Miloš Nadaždin

Poznata po svedenom i jednostavnom stilu bez previše boja i dezena, lepša polovina najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića često je na udaru javnosti kada su njene, po mišljenju mnogih, preterano opuštene modne kombinacije u pitanju. Međutim, sa tim se ne slaže jedna od najbolje obučenih žena sveta, urednica magazina "Vogue" Ana Vintur koja je u više navrata hvalila stajling Jelene Đoković, a kako je poznato da dve dame gaje izuzeno lep odnos, Noletova supruga očito se vodi jednim od Aninih modnih pravila „manje je više“. To je pokazala i svojom najnovijom odevnom kombinacijom i bez obzira na kritike koje dobija, svima stavila do znanja da je veliki modni znalac.

Naime, za potrebe snimanja Jelena je pozirala u jednom od, slobodno možemo reći, najboljih modnih izdanja u kojima smo je do sada videli, vanvremenskom trenč mantilu midi dužine u bež boji sa efektnim prorezima i pojasom koji naglašava struk.

Pročitajte: Žena najboljeg svetskog tenisera NE SME biti ovako ZAROZANA - Jelenu Đoković napali zbog stajlinga, šta vi mislite? (FOTO)

Romantičan i elegantan stajling Jelene Đoković, ona je upotpunila nude lakovanim salonkama koje su uvek odličan izbor, kao uostalom i ovaj trendi neprevaziđeni mantil koji se lako uklapa u sve stilove i kombinacije.

Odlilčno izgleda uz poslovne mokasine, salonke ili duboke čizme sa visokom potpeticom, a lako se kombinuje i sa ravnim čizmama, baletankama i patikama, pa ako se odlučite da ponesete jedan ovakav komad budite sigurni da nećete pogrešiti, te da ćete sasvim sigurno ostaviti sjajan utisak. 

 

Komentari (0)

Loading