Celebrity News

Vreme je za BEBE! Predivne vesti stižu od ministarke Darije Kisić: Pogledajte fotografiju koja je otopila ceo Instagram

Objava Darije Kisić Tepavčević raznežila je i obradovala mnoge

Vreme je za BEBE! Predivne vesti stižu od ministarke Darije Kisić: Pogledajte fotografiju koja je otopila ceo Instagram

Ministarka za brigu o porodici i demografiju bila je pre nekoliko dana u selu Bošnjace nedaleko od Lebana u poseti porodici Krivokapić koja je dobila subvencije za kupovinu prvog stana po osnovu rođenja deteta u 2022. godini, a objava Darije Kisić Tepavčević koju je ona ovim lepim povodom postavila na svom Instagram nalogu naišla je na lavinu pozitivnih reakcija njenih poštovaoca.

Osm toga što je istakla da je veoma srećna što je porodici Krivokapić država pomogla da kupe stan, budući da je majka dobila priliku da uz pomoć subvencije države postane vlasnica ove nekretnine, ona je naglasila i da je do sada oko 100 majki ostvarilo ovo pravo, te podsetila da je Vlada donela odluku o nastavku podrške porodicama prilikom kupovine prve nepokretnosti i u 2023. godini, kako je saopšteno iz Ministarstva za brigu o porodici i demografiji.

Pročitajte: Ćerka Darije Kisić je izrasla u pravu lepoticu i više neće da se krije - Zavirite u privatni album zanosne Tine Tepavčević (FOTO)

- Uživala sam danas sa porodicom Krivokapić u selu Bošnjace, nedaleko od Lebana, kao i u druženju sa najsjajnijom zvezdom, jednogodišnjim Milijom. Milijina majka je po osnovu rođenja deteta dobila subvenciju za kupovinu prve nekretnine i ja sam veoma ponosna što im je država pomogla da imaju sopstveni dom i ostvare svoje snove. Nadam se da će Milija uživati sa mamom i tatom u svom domu i da će ova porodica uskoro biti bogatija za još dečijih osmeha. To je naš najvažniji zadatak, da nas ima što više, da nam se rađaju dečica, koja su najlepši ukras naše divne Srbije - glasila je objava Darije Kisić Tepavčević, ministarke koja je svoju ulogu u vladi, svi se slažu, i te kako ozbiljno shvatila te ne gubi vreme već sa lakoćom rešava najvažnija pitanja za jednu državu, a fotografija na kojoj ona pozira sa preslatkim mališanom osvojila je srca njenih pratioca.

Pročitajte: Da li će joj zameriti? Darija Kisić Tepavčević uhvaćena u provodu i to sa OSOBOM KOJU SVI ZNATE! Društvene mreže gore (FOTO)

Instagram

 

Inače, ministarka je ovom prilikom istakla i da je od 1. januara 2023. godine dodatno povećan i roditeljski dodatak, a sve ove mere su doprinele da broj beba u Srbiji u odnosu na prethodnu godinu, bude veći za 188, odnosno za 0,3 odsto.

Ivan Krivokapić, koji je sa suprugom Jelenom u martu prošle godine postao roditelj sina Milije, ugostio je ministarku u svom novom domu, a sreću i emocije nije mogao da sakrije. On je takođe naveo da im ova subvencija države mnogo znači i da će posle nekoliko godina zajedničkog života sa roditeljima porodica konačno imati dom.

Pogledajte kakva je lepotica ćerka Darije Kisić Tepavčević

Komentari (0)

Loading