Moda

Uskoro je ni porodica neće prepoznati! Bojana Stamenov pokazala nove rezultate dijete, ovo još nikome nije pošlo za rukom (FOTO)

Dijeta Bojane Stamenov neverovatne rezultate iz nedelje u nedelju donosi pevačici

Uskoro je ni porodica neće prepoznati! Bojana Stamenov pokazala nove rezultate dijete, ovo još nikome nije pošlo za rukom (FOTO)

Luka Šarac

Dijeta Bojane Stamenov u žiži je medijskog interesovanja otkako se doznalo da je mlada pevačica u rekordnom roku uspela da skine čak 80 kilograma, a pritom ostane dobrog zdravlja. Naime, Bojana se pre par godina ozbiljno pripremala za operaciju želuca, ali je od toga odustala nakon što su zdrav način ishrane i treninzi dali neverovatne rezultate. Sa pomenutim stilom života pop zvezda nastavila je te iz dana u dan, iz nedelje u nedelju može da se pohvali sve boljim izgledom, pa i stajlingom.

Pročitajte: Ko je ova MAČKA? Bojana Stamenov došla na snimanje, niko je nije prepoznao! Još više se osušila! (FOTO)

Boško Karanović

 

Sinoćna promocija jednog benda bila je povod da Bojana još jednom pokaže svoju novu liniju, ali i izvanredno uklopljene modne komade. Reč je o džemperu i suknji na sitne falte, koje je uklopila sa šeširom i vrlo specifičnom torbicom. Reklo bi se da su dijeta Bojane Stamenov i njeni razultati dali veću slobodu u odevanju mlade pevačice, te je sada možemo videti i u nešto drugačijim stilovima odevanja.

Pročitajte: Dijeta joj ipak nije baš sve dobro donela: Bojana Stamenov otkrila sve o problemima nakon gubljenja kilograma (VIDEO)

Ata Images

 

 

Modni kritičari, pa i fanovi imaju samo reči hvale za Bojanu koja osmeh ne skida sa lica.  Zadovoljna je kako svojim izgledom tako i činjenicom da ima daleko više energije za sve obaveze koje su pred njom, a muzici je posebno posvećena te obećava nove projekte.

Pročitajte: Kako je lepo kad neko nema komplekse: Bojana Stamenov smršala 80 kilograma, pa zadivila prirodnim izdanjem FOTO

Ata Images

 

Poklon fotografije doma Bojane Stamenov

Pogledaj galeriju

 

Komentari (0)

Loading