Moda

Prošle godine je smršala 70 kila, a već sada… Bojana Stamenov se sinoć pojavila na događaju, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Izgled Bojane Stamenov oduševljava

Prošle godine je smršala 70 kila, a već sada… Bojana Stamenov se sinoć pojavila na događaju, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Pevačica koja pored raskošnog glasa svojom harizmom i pozitivnom energijom pleni, za nešto više od godinu dana snagom volje uspela je da napravi pravo čudo. Ona je bez gladovanja i operacija smršala preko 80 kilograma te je na svakom gradskom dešavanju kojem prisustvuje glavna tema drastično izmenjen izgled Bojane Stamenov. To je bio slučaj i sinoć kada je u Beogradu pored brojnih poznatih lica ona prisustvovala svečanoj premijeri remasterizovanog filma "Titanik" odražanoj u mts Dvorani u Beogradu i svojom pojavom oduševila sve prisutne.

Srpska Adel kako je mnogi nazivaju zbog moćnog vokala kojim se može pohvaliti, prošetala je crvenim tepihom i sa osmehom na licu ispozirala okupljenim fotoreporterima, a za oko je svima zapao odabrani stajling kao i celokupni izgled Bojane Stamenov koji je ona, može se reći dovela do savršenstva.

Pročitajte: Ko je ova MAČKA? Bojana Stamenov došla na snimanje, niko je nije prepoznao! Još više se osušila! (FOTO)

Ata Images

 

Ona je za ovu priliku ponela veoma upečatljivu crnu plisiranu haljinu kojoj su posebnu dozu glamura dali zvonasti rukavi, a elegantno izdanje upotpunila je širokim pojasom sa glomaznom zlatnom šnalom i svetlucavim sandalama na visoku potpeticu.

Pročitajte: Dijeta joj ipak nije baš sve dobro donela - Bojana Stamenov otkrila sve o problemima nakon gubljenja kilograma (VIDEO)

Ata Images

 

Odlično stilizovana lepršava frizura i diskretna šminka koja se ispostavila kao odličan izbor učinili su da pevačica pobere mnoštvo komplimenata i svi se slažu da osmeh na njenom licu dovoljno govori kako se sada oseća u svojoj koži.

Komentari (2)

Loading
Mira

07:34 08.02.2023

Zena I dalje ima preko 100 kg,izgleda ko da ima 70 godina