Moda

Velika promena: Tamara Vučić prvi put prošetala mini suknju, svi su se okrenuli! Nestvarno joj dobro stoji, a tek da vidite kaput (FOTO)

Stil Tamare Vučić vrlo je karakterističan

Velika promena: Tamara Vučić prvi put prošetala mini suknju, svi su se okrenuli! Nestvarno joj dobro stoji, a tek da vidite kaput (FOTO)

Linkedin

Poslovan, klasičan, jednostavan ni po čemu naglašen ali vrlo specifičan i drugačiji je stil Tamare Vučić. Prva dama Srbije vrlo je fokusirana na modu, nije tajna da sarađuje sa dizajnerima i stilistima, a uprkos velikoj ponudi domaćeg modnog tržišta ona za sebe uvek bira nešto što će ostaviti utisak smerne osobe, koja ne voli velika istupanja.

Pročitajte: Mali Vukan prvi put u javnosti na očev rođendan: Sin Tamare i Aleksandra Vučića pokazao poklon za oca, svi su na ivici suza (FOTO)

Marko Daniel / TouchnTouch Produkcija

 

Tamara se takođe pridržava bontona u odevanju, te u skladu sa svojom funkcijom supruge predsednika države vodi računa da njeni komadi šalju samo lepu poruku. Karo kaput i mini suknja koje je ona ponela na premijeri predstave Jugoslovenskog dramskog pozorišta "Razvojni put Bore šnajdera" pobrali su isključivo pozitivne kritike, a mnogi modni znalci pa čak i oni manje kompetentni komentarisali su da izgleda kao da je sišla sa modne piste.

Pročitajte: Tamara Vučić prvi put u javnosti bez trunke šminke: Pogledajte kako zaista izgleda prva dama, njeno pravo lice (FOTO)

Ata Images

 

Karo komplet Tamara je upotpunila crnom rolkom, crnim najlon čarapama i dubokim čizmama sa potpeticama, a sve to ukrasila je skupocenom, takođe crnom kožnom pismo tašnicom. "Pun pogodak!", "Ovako treba da izgleda jedna dama!", "Predivna kombinacija istakla je njenu lepotu i posebnost" samo su neki od komentara koji su se još u pozorišnom foajeu mogli čuti, a potom i videti na Instagramu prve dame, koja je odnedavno na društvenim mrežama vrlo aktivna i koristi ih da promoviše kulturu i umetnost u globalu.

Pročitajte: Na ovo smo čekali 5 godina! Tamara Vučić prvi put objavila sliku sina Vukana FOTO

Ata Images

 

 

Stil Tamare Vučić svakako je jedna od stavki koja se najviše komentariše. Inače, prva dama se na premijeri pojavila sa Natašom Vulin.

Komentari (2)

Loading
Zora

02:33 19.03.2023

I ja bih bila kao sa modne piste da mi plata nije 40000 dinara,od toga da platim racune i ne ostane za carspe