Celebrity News

Nova frizura i cvetna haljina najavljuje proleće: Tamara Vučić sinoć u Loznici predstavila novi imidž., evo kako sada izgleda (FOTO)

Stajling prve dame Srbije Tamare Vučić ponovo je tema modnih kritičara

Nova frizura i cvetna haljina najavljuje proleće: Tamara Vučić sinoć u Loznici predstavila novi imidž., evo kako sada izgleda (FOTO)

Miloš Nadaždin

Nešto o čemu se proteklih godinu, dve dana najviše polemisalo među modnim krugovima i u medijima u globalu je stajling prve dame Srbije Tamare Vučić, a sve iz razloga što supruga predsednika Aleksandra Vučića iznova iznenađuje odabirom garderobe. Tamara voli jednostavnost, klasiku ali i da povremeno iskoči iz zone komfora i proba nešto novo, naravno u skladu sa prilikom za koju se odeva i svojom ulogom supruge prvog čoveka države.

Pročitajte: Da li je se sećate kad je vodila Pink jutarnji program? Tamara Vučić nam je godinama bila pred očima, evo kako je tada izgledala (FOTO)

Marko Daniel / TouchnTouch Produkcija

 

Dolaskom na humanitarni koncert odražan na sceni Doma Kulture Vuk Karadžić u Loznici, gde je zvezda večeri bio pijanista Stefan Đoković, Tamara je iznova prvenstveno svojom harizmom privukla pažnju prisutnih, a potom i raskošnom toaletom koja je dodatno oplemenila njenu lepotu i uobličila je. Stajling prve dame Srbije Tamare Vučić u toku humanitarne večeri sačinjavala je bela top haljina, izveženih cvetova u gornjem delu oko grudi i donjem ispod kolena koji je krasio i široki beli til. Tu su i bele salonke, sako iste nijanse takođe, a sve to ne bi imalo takav efekat da predsednikova supruga nije isplela pletenicu u kosi i etno frizurom doprinela celokupnom vizuelnom momentu.

Pročitajte: Prva dama koja postavlja modna pravila: Tamara Vučić ponela čizme koje ćete poželeti odmah da kupite, boja je hit sezone (FOTO)

 

 

Osim stajlinga i govor prve dame na početku koncerta ostavio je veliki utisak. 
- Ovo veče je, pre svega, posvećeno lepoti i muzici. Muzika je dobra ako nam ulepša dan ili nas makar za jotu učini boljim ljudima - rekla je između ostalog Tamara i zaslužila aplauz.

Pročitajte: Tamara Vučić otvorila profil na Instagramu: Pogledajte kako je prva dama izgledala pre 19 godina dok je bila voditeljka FOTO

Marko Daniel / TouchnTouch Produkcija

 

Pogledajte fotografije doma Tamare i Aleksandra Vučića

 

Komentari (0)

Loading