Celebrity News

Mali Vukan prvi put u javnosti na očev rođendan: Sin Tamare i Aleksandra Vučića pokazao poklon za oca, svi su na ivici suza (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić proslavio rođendan

Mali Vukan prvi put u javnosti na očev rođendan: Sin Tamare i Aleksandra Vučića pokazao poklon za oca, svi su na ivici suza (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se u Kataru gde će učestvovati na Konferenciji u organizaciji Ujedinjenih nacija, a na svom Instagram profilu oglasio se juče lepim povodom.

Pročitajte: Prva fotografija sina Tamare i Aleksandra Vučića, prva dama ponosno objavila - Ovo je mali Vukan (FOTO)

- U Kataru je skoro ponoć. Ujutro idemo na sastanke u 7 sati i želim da se odmorim i dobro pripremim. Ipak, ove divne dame, pošto nisam bio naročito druželjubiv, donele su mi tortu za 53.rođendan. Hvala što su tu već 10 godina i hvala svima kojima neću stići da odgovorim sutradan. Verujem da ćemo i ovde u Kataru napraviti dobar posao za našu Srbiju! Živela Srbija! - napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagram nalogu uz fotografiju sa svojim saradnicama koje su mu priredile iznenađenje, a čestitke i lepe želje naravno pristigle su i od njegovih najmilijih, među kojima je svakako najupečatljivija ona od supruge.

Naime, prva dama Srbije Tamara Vučić koja je poslednje vreme sve aktivnija na društvenim mrežama, po prvi put se javno obratila svojoj jačoj polovini ne skrivajući emocije.

Pročitajte: Zavirite u dom Aleksandra Vučića, ovde predsednik uživa u svojoj porodičnoj oazi (FOTO)

- Srećan ti, srećan rođendan! Emocije se dele pogledom, dodirom, osmehom, mislima... Oduvek sam ih smatrala suviše tananim i dragocenim da bih ih delila javno. Kao što želje i veliki planovi za budućnost treba da ostanu obavijeni velom tajni, tako i osećanja brižno čuvam samo za nas, verovatno iz bojazni da ih ne povredim i obezvredim. Ipak je lepše uživo - napisala je ona birajući reči u rođendanskoj poruci i tom prilikom otkrila poseban poklon koji je za tatu pripremio mlađi sin Vukan.

- My dad rocks! Love you - napisao je maleni Vukan na kutiji koju je specijalno ukrasio i time pokazao koliko je ponosan na oca, dok se stariji sin odlučio da tatin rođendan obeleži na veoma spektakularan način.

Pročitajte:Danilo je bio beba - Pogledajte jedinu sačuvanu porodičnu fotografiju Aleksandra Vučića pre razvoda i velikog uspeha u politici

Na Ušću, u Parku Prijateljstva, kod spomenika "Večna vatra", u čast rođendana Aleksandra Vučića upaljeno je više od 200 baklji, koje simbolično pokazuju inicijale predsednika i broj njegovih godina: AV 53,  a ovaj znak pažnje organizovao je Danilo Vučić.

Zajedno sa mladima iz Srpske napredne stranke, on je upriličio ovaj događaj, koji pored sentimentalne, ima i simboličnu vrednost, jer kao što je poznato, spomenik Večna vatra otkriven je 12. juna 2000. godine povodom godišnjice završetka NATO bombardovanja Srbije, u znak sećanja na žrtve agresije 1999. godine.

Komentari (1)

Loading