Moda

Čija je suknja kraća? Goca Tržan sa ćerkom Lenom uslikana u provodu, možete li da verujete da su se ovako obukle? (FOTO)

Ćerka Goce Tržan tipična je srednjoškolka koja obožava modu

Čija je suknja kraća? Goca Tržan sa ćerkom Lenom uslikana u provodu, možete li da verujete da su se ovako obukle? (FOTO)

Instagram

Prošlog septembra ćerka Goce Tržan krenula je u srednju školu što je za pevačicu delovalo otrežnjujuće. Za medije je isticala da kao juče da je bilo kada ju je oblačila za polazak u prvi razred, a sada već sa njom priča o momcima i upisu u fakultet koji će se dogoditi za svega četiri godine.

Pročitajte: Drugarice, PROKLETNICE, zašto sa mojim BIVŠIM: Kako je Goca Tržan slomila srce Leontini (FOTO)

Ata Images

 

Ćerka Goce Tržan pohađa Petnaestu beogradsku gumnaziju na Petlovom brdu i kako vreme prolazi sve je tipičnija tinejdžerka koja uživa u druženju s prijateljima, izlascima, ali najpre modi. Smisao za krpice nasledila je od majke, koja bez pomoći stiliste ume itekako lepo i unikatno da se sredi i ubuče. Nije tajna da se Goca godinama unazad sama i šminka, voli da se neguje dok modni brendovi zauzimaju posebno mesto u njenom fokusu interesovanja.

Pročitajte: Predajem štafetu NEKOJ DRUGOJ: Brak Goce i Raše se guši u problemima, nakon krize su jednoglasno rekli KRAJ

Ata Images

 

Kada god negde otputuje voli da se počasti lepim i vrednim komadom, naravno kupuje ih i Leni mada ponosno i šaljivo ističe da ćerka sve češće posećuje njen garderober i čak i bez pitanja uzima stvari.

- Nedavno sam gledala Lenine slike sa prvog dana osnovne škole i zapitala sam se kad se to tačno desilo, kad je pre prošlo osam godina, od trenutka kada je bila ta devojčica do sadašnjeg kada je već devojka koja ide u moj garderober, stvarno je brzo prošlo i to znaju svi roditelji čija deca idu u školu - kazala je Goca koja se nedavno sa naslednicom pojavila na jednom gradskom događaju gde su obe demonstrirale svoje modno znanje, a po komentarima publike čini se da su se u tome odlično snašle.

Pročitajte: Goca i Raša posle 8 godina braka rekli KRAJ! Ne treba mene niko da sažaljeva...

Ata Images

 

Majka i ćerka vrlo slično su se odenule, a kratke suknje su im bile u fokusu, kao i duboke čizme koje im obema odlično stoje i poslednji su krik mode.

Komentari (0)

Loading