Celebrity News

Hoćete li je prepoznati? Ovako je Slavica Rokvić izgledala kao devojka, sada je jasno koje je sve OPERACIJE radila (FOTO)

Fotografija iz porodičnog albuma Rokvića raznežila je mnoge

Hoćete li je prepoznati? Ovako je Slavica Rokvić izgledala kao devojka, sada je jasno koje je sve OPERACIJE radila (FOTO)

ATA Images

Pevač božanstvenog glasa Marinko Rokvić koji je u novembru 2021. izgubio životnu borbu, ostao je neprežaljen kod svoje publike, a prvenstveno kod članova porodice koji su godinu i po dana od njegove smrti neutešni. Udovica Slavica i sinovi Nikola i Marko iako život moraju da nastave bez voljenog supruga i oca, teško se mire sa činjenicom da dani bez njega prolaze i da sve one radosne i manje srećne trenutke bez njega moraju da proživljavaju, kao i da su jednino ostala lepa sećanja i uspomene, među kojima je i jedna fotografija iz porodičnog albuma Rokvića.

Često na "Instagramu" sa svojim pratiocima Nikola Rokvić voli da podeli najdublje emocije vezane za oca, a ovog puta objavio je predivnu sliku iz ranog detinjstva prisećajući se pritom šta je to obeležilo njegovo odrastanje.

Pročitajte: U domu Rokvića sve je spremno za Uskrs! Slavica je napravila pravu čaroliju od dekoracije, ali jedan detalj ipak tera suze na oči (FOTO)

 

 

- Detinjstvo…Bezbrižno vreme… Kada bih morao da ga opišem u dve reči, rekao bih sunčan dan! Sunčan dan u detinjstvu je značio radosno buđenje, pogotovo za vreme letnjeg raspusta, ljubav roditeljskog doma, spremljen omiljeni doručak i u trku oblačenje i odlazak na celodnevno igranje sa bratom i drugarima ispred zgrade! Igranje bi nam prekidao poziv majke sa prozora da je ručak gotov kao i večera predveče… Fudbal, 10,9 , viktorije, janjine, trule kobile, žmurke, tapke, poklapke, menjaža, pravljenje skrovišta, klikeri, luk i strela, opasne praćke, nunčake, roleri, bakset dva na dva, put oko sveta, Amera, kineska Sega, prava Sega, skakanje u velike rupe na peščari, opasno ulaženje u napuštene tankere na Savi, boravak u napuštenim automobilima… Turniri u svim sportovima… Posteri, dresovi, nove patike… Starter jakne… Hokejaški dresovi… Bauer… Vojnici, lego, makete…Bio jednom jedan SUNČAN DAN! - napiso je pevač.

Fotografija iz porodičnog albuma Rokvića na kojoj Nikola sa bezbrižnim dečijim osmehom pozira u zagrljaju roditelja raznežila je njegove pratioce i rastopila mnoga srca. Nije mogla proći nezapaženo neverovatna sličnost između oca i sina, dok za izgled Slavice Rokvić ne prestaju da se nižu komplimenti.

Pročitajte: Godinu dana od Marinkove smrti, Slavica Rokvić je smogla snage da NASTAVI DALJE - Evo ko je sada drži za ruku (FOTO)

Boško Karanović

 

Marinkovu udovicu krasila je neverovatna lepota. Za razliku od danas, ona je imala tamnu kosu i kovrdže koje su u to vreme, pre tridesetak godina, bile apsolutni hit, a jasno je i da je oduvek bila prava dama, pa ne čudi što je osvojila srce jednog od najvećih zavodnika na estradi.

Komentari (0)

Loading