Moda

Haljina Kejt Midlton zaludela žene širom sveta jer savršeno skriva mane, otkrivamo vam gde je možete kupiti za par hiljada dinara (FOTO)

Haljina Kejt Midlton pravi je izbor za leto

Haljina Kejt Midlton zaludela žene širom sveta jer savršeno skriva mane, otkrivamo vam gde je možete kupiti za par hiljada dinara (FOTO)

Photo by Chris Jackson/Getty Images

Tradicionalnom otvaranju baštenske izložbe koje je pre nekoliko dana organizovano u jednom londonskom kvartu prethodilo je niz manifestacija, među kojima i piknik, a nenajvljeni dolazak britanske princeze oduševilo je sve prisutne. Kao što smo i navikli, pojavila se odevena u svom prepoznatljivom stilu, odmerenom i jednostavnom, a sa druge strane veoma upečatljivom i prikladnom za sve prilike, te ne čudi što je danima nakon ovog događaja glavna tema haljina Kejt Midlton.

Za razgledanje predivnih vrtova, vojvotkinja je, naime, napravila savršen modni odabir. Ona je ponela lepršavu roze košulja-haljinu maxi kroja koja se sa prednje strane kopča uz pomoć decentnih dugmadi, a posebnu notu romantičnosti dali su plisirani detalji koji su i ove sezone aktuelni.

Pročitajte: NE ZANIMA ME VAŠE DETE - Surov postupak Čarlsa prema Hariju i Megan se prepričava, sada nema sumnje koliko otac MRZI SINA

Čitavu priču uklopila je uz svoje omiljenu obuću za toplo vreme, espadrile sa punom petom, a look je upotpunila elegantnim minđušama i raspuštenom kosom sa talasima.

Pročitajte: Ovakvu ženu da prevariš sa NJOM?! Otkriveno ko je ŠVALERKA princa Vilijama, Kejt Midlton u suzama (FOTO)

Instagram

 

Prolećno izdanje, tačnije haljina Kejt Midlton izazvala je pravu pomamu među pripadnicama nežnijeg pola, koje neretko u vojvotkinji pronalaze modnu inspiraciju, a dobra vest za sve dame sa našeg podneblja jeste da sličnu sebi mogu da priušte u "Zari" i to za svega nekoliko hiljada dinara.

Pročitajte: Nažalost, nije zbog dijete - Kejt Midtlon ima OVU TEŠKU BOLEST zbog koje je tako mršava, ceo svet je zabrinut za nju (FOTO)

Instagram

 

Osim što je pogodna za posao, ali i dnevne aktivnosti, haljina koju je vojvotkinja ponela idealan je odabir i za svečane prilike.

Pročitajte: Modni okršaj Kejt Midlton i Megan Markl na kraljičinoj sahrani! Ko je ovde koga iskopirao? (FOTO)

Instagram

 

Fantastično se kombinuju sa patikama i ravnom obućom poput baletanki ili mokasina, a odlično izgleda i sa visokim potpeticamaPrednost  je takođe što dobro stoji svima, nevezano za građu , figuri daje izgled peščanog sata i odlično prikriva sve nedostatke.

Komentari (0)

Loading