Celebrity News

Tužna Sloboda Mićalović se SLOMILA i priznala šta joj se dešava u domu: Ja ionako više NIKOG NEMAM, spavam u hotelu

Priznanje Slobode MIćalović rastužilo je mnoge

Tužna Sloboda Mićalović se SLOMILA i priznala šta joj se dešava u domu: Ja ionako više NIKOG NEMAM, spavam u hotelu

Ata Images

Priznanje Slobode MIćalović tera suze na oči.

Sloboda Mićalović jedna je od naših najlepših i najuspešnijih glumica, a njen put do zvezda bio je pun odricanja. Još kao osamnaestogodišnjakinja iz Leskovca došla je u Beograd imajući ispred sebe jasan cilj, da uspe. To joj je pošlo za rukom, ostvarila se kako na poslovnom, tako i na privatnom planu - posvećena je majka i supruga koja neguje prave porodične vrednosti što nimalo nije uticalo da zapostavi karijeru.

 

 

Brojne maestralno odigrane uloge stoje u njenoj biografiji, a prilike smo imali da je gledamo i u seriji "Bilo jednom u Srbiji", gde je tumačeći lik Ružice, zablistala.

Pročitajte: OSTAVILA GA JE! Dragana Mićalović se izlanula i otkrila šta se dešava u domu Slobode i Vojina, pogledajte fotografiju

Snimanje serije donelo joj je povratak u rodni Leskovac, koji je u njoj probudio mnoštvo osećanja, ali i priznanje Slobode Mićalović koje je mnogima nateralo suze na oči:

- Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na boravak u hotelu... Prvo nisam mogla da se osvestim da sam u Leskovcu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat... Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci - ispričala je glumica jednom prilikom za "Gloriju".

Ata Images

 

Ona je takođe otkrila i da je pojedine kadrove snimala na mestima u svom rodnom gradu koja su veoma bitna u njenom životu:

- Bila sam na mestima na kojima su se dešavale neke bitne stvari u mom životu... Recimo, snimali smo kadrove u crkvi u Vučju, gde smo krštene moja sestra Dragana i ja i gde smo s roditeljima provodile svaki vikend. Snimali smo i u Dev kazanu i na Đokinim virovima... Sva ta mesta me duboko vraćaju u jedan bezbrižan period života - otkrila je Mićalovićeva, pa dodala da je rodni grad posećivala uglavnom zbog društva:

Pročitajte: KONAČNO ON! Novi član porodice dolazi u dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, pogledajte samo koliko je glumac PRESREĆAN (FOTO)

- Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo "dole" i prisetimo se raznih događaja - ispričala je glumica koja je snimanje kadrova u svom rodnom gradu iskoristila da poseti neka posebna mesta:

Instagram

 

- Bilo je divno što sam za dvadesetak dana, koliko sam provela na setu, obišla sva ona draga mesta na kojima nisam dugo bila. Imala sam potrebu da posetim crkvu u kojoj su me roditelji krstili. Jedva sam je pronašla, iako znam da je u selu Vučje pored grada.

- Obilazila sam okolinu, gde su roditelji znali da sestre i mene vode na izlete i vikende. Dirljivo je kad vidiš opet sve to odakle si krenuo i uspeo nešto da uradiš, onako kako si zacrtao - glasilo je emotivno priznanje Slobode Mićalović.

Komentari (0)

Loading