Moda

Stajling Tamare Vučić u Parizu ostavio sve bez teksta: U ovom izdanju je nikad nismo viđali, da li biste imali hrabrosti da je iskopirate?

Stajling Tamare Vučić oduševi prisutne na reviji Stefana Đokovića u Parizu

Stajling Tamare Vučić u Parizu ostavio sve bez teksta: U ovom izdanju je nikad nismo viđali, da li biste imali hrabrosti da je iskopirate?

Boško Karanović

Klavijaturista i dizajner Stefan Ðoković prikazao je kolekciju visoke mode "Žar ptice" u Parizu, a pored divnih modela koje su pistom prošetale manekenke, izdvojio se stajling Tamare Vučić.

Na reviju Đokovića prva dana pojavila se u njegovom modelu. Zelena mint haljina sa istančanim maslinasto zelenim detaljima privukla je pažnju svih prisutnih, koji nisu mogli da ne primete i držanje i odličnu figuru prve dame.

Pročitajte: Fotografije koje se ne viđaju svaki dan: Tamara i mali Vukan Vučić prošetali kišnim beogradskim ulicama, njegove žute čizmice su hit!

U prelepom ambijentu rezidencije ambasadora Srbije u Parizu Tamara je blistala, ponosno koračajući u Đokovićevoj kreaciji koju je upotpunila srebrnim visokim potpeticama i pismo tašnicom.

 

MEPHISTOPHELES

 

 

 

 

Stajling Tamare Vučić odlično je osmišljen, što govori u prilog tome da ili prva dama ima stila ili da sarađuje sa stilistima ili pak dizajnerima.

Pročitajte:Najlepšu haljinu čuvala je za njega: Tamara Vučić oduševila glamuroznim izdanjem u Parizu FOTO

Stefana ona podržava od prvog dana, te njegove nastupe i revije obavezno posećuje, a kao što se vidi ne mrzi je zbog njega i njegovog talenta da ode čak do Pariza.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading