Moda

Stajling Nevene Božović napravio pometnju na Instagramu! Svi se pitaju da li je moguće da je ovako izašla na ulicu (FOTO)

Stajling Nevene Božović privukao pažnju

Stajling Nevene Božović napravio pometnju na Instagramu! Svi se pitaju da li je moguće da je ovako izašla na ulicu (FOTO)

Dalibor Danilović

Stajling Nevene Božović i ovog puta je među najzapaženijima.

Pevačica Nevena Božović od samog početka karijere pa do danas, osim po moćnom glasu, prepoznatljiva je i po autentičnom stilu oblačenja.

Sa takvom lakoćom ona kombinuje odvažne komade, a njene outfite i najstrožiji kritičari ocenjuju najvišim ocenama, kako kada je reč o kežual kombinacijama, tako i kada se radi o scenskim izdanjima.

Andreja Damnjanović

 

 

Svaki stajling Nevene Božović privuče veliku pažnju, u poslednje vreme ona sve češće eksperimentiše sa materijalima, bojama i dezenima, a budući da njeni modni odabiri uglavnom nailaze na pozitivne kritike mnogi su se iznenadili kada su je videli u ovom outfitu.

Pročitajte: Prizor iz doma muža Nikole iznenadio sve - Evo kako izgleda život Nevene Božović u Crnoj Gori (FOTO)

Naime, ovog puta Nevena je za izlazak iz kuće odabrala veoma ležernu kombinaciju, po mišljenju nekih čak i previše opuštenu, a reč je o džakastom kombinezonu svetlo braon boje koji je na veoma neuobičajen način ona iskombinovala.

Instagram

 

 

Crni sportski top ona je ponela ispod pomenutog komada garderobe koji je zbog laganog materijala idealan za tople letnje dane u kojima pevačica na primorju uživa, a ono što je takođe dosta pažnje privuklo jeste obuća za koju se odlučila.

Instagram

 

 

Brendirane espadrile crno-sivog dezena ona je hrabro uklopila u celu priču, a budući da je nosila kačket, sunčane naočare i ogromnu crvenu torbu, mnogi su pomislili da je u ovakvom izdanju najverovatnije krenula na trening.

U svakom slučaju, šta god da na sebe obuče muzička zvezda komentari uglavnom pohvalnog sadržaja ne prestaju da se nižu, a njena savršena figura uvek dolazi do izražaja, pa je mama preslatke Anke koja krši sva modna pravila, neizostavna tema na društvenim mrežama

 

Komentari (0)

Loading