Moda

Propagira zdrav život, a na plaži izgleda OVAKO: Zumiraćete fotografije Katarine Bajec u kupaćem, sada je sve jasno (FOTO)

Izgled Katarine Bajec besprekoran je

Propagira zdrav život, a na plaži izgleda OVAKO: Zumiraćete fotografije Katarine Bajec u kupaćem, sada je sve jasno (FOTO)

Pored inteligencije i elokventnosti izgled Katarine Bajec zaštitni je znak lepe doktorke, koja karijeru već neko vreme gradi i kao voditeljka.

U okviru svoje emisije "Zdravo misli" Katarina sa gostima, među kojima vrlo često ima i javnih ličnosti, ali najpre njenih kolega stručnjaka, govori o zdravlju, tegobama, prevenciji i lečenju zbog čega je televizijska publika redovno prati.

Iako se poslednjih godina posvetila televiziji doktorka svoj poziv nije ostavila po strani. 

Pročitajte: Svi se mole za doktorku Katarinu Bajec tokom borbe sa TUMOROM: Operacija je bila neizbežna, pogledajte fotografiju iz bolnice

Još uvek ona radi kao oftamolog, ima probrane pacijente i raduje se kada može da pomogne pri izlečenju.

Najviše je ipak radosna kada može vreme da provodi sa sinovima i suprugom.

Instagram

 

Stariji sin Katarine Bajec već je odrastao momak, koji studira ima i devojku te nema baš mnogo prilika doktorki da se posveti, mlađi Filip pak zanimacija je čitave porodice.

Pročitajte: Katarina Bajec otvorila vrata raskošnog i savršeno uređenog doma! Zavirite u carstvo u kojem živi bajku sa uglednim doktorom (FOTO)

Sa njim i suprugom čuvenim doktorom Bejecom Katarina je nedavno otputovala na more, gde su nastale predivne porodične fotografije.

 

Instagram

 

 

Kao neko ko voli sport Katarina je na Instagramu između ostalog objavila i sliku na kojoj igra tenis na vodi, dok je u opisu slike šaljivo dodala:

- U mom slušaju ležanje na plaži ne dolazi u obzir.

Pročitajte: Katarina Bajec nije pristalica strogih dijeta, a vitku liniju duguje ovome

Pomenuta fotografija svedoči izvajanoj figuri doktorke, svaki mišić je na svom mestu, a maleni bikini sa mornarskim simbolima besprekorno joj stoji.

 

Instagram

 

 

Izgled Katarine Bajec odličan je, svi se pitaju kako je voditeljki pošlo za rukom da nakon dva porođaja, supruga i dva posla postigne tako lepu liniju i figuru manekenke.

 

Komentari (1)

Loading
Milana

14:19 27.08.2023

Ima li još doktorki ili je ova jedina i na TV-u i u novinama ...dajte dr.Lalošević , dr.Perišić Dosta više sa ovom ne zna šta će od para i ona i muž