Lifestyle

Katarina Bajec otvorila vrata raskošnog i savršeno uređenog doma! Zavirite u carstvo u kojem živi bajku sa uglednim doktorom (FOTO)

Dom Katarine Bajec njen je kutak gde pronalazi mir

Katarina Bajec otvorila vrata raskošnog i savršeno uređenog doma! Zavirite u carstvo u kojem živi bajku sa uglednim doktorom (FOTO)

Boško Karanović

Doktorka koja je posebnu pažnju javnosti privukla autorskom emisijom "Zdravi sa Katarinom Bajec", te pokazala da se i u ovim vodama ona odlično snalazi, nekoliko godina uživa u skladnom braku sa uglednim hirurgom, a veliku ljubav krunisali su sinom Filipom koji je posebnu radost uneo u njihove živote. Pored veoma atraktivnog izgleda poznata oftamološkinja svojim stavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, te su veoma komentarisane njene objave na društvenim mrežama putem kojih smo imali priliku da zavirimo i u raskošni dom Katarine Bajec i njenog supruga Đorđa.

Otkako su uplovili u bračne vode Katarina i Đorđe su često tema o kojoj se priča, a kao veoma aktivna na društvenim mrežama i svojim najnovijim fotografijama doktorka je izazvala lavinu reakcija i svi komentarišu luksuz u kojem sa suprugom i sinom uživa i nakon napornog dana ona pronalazi mir.

Pročitajte: Filmski poljubac - Katarina Bajec se baš opustila na letovanju sa mužem, fotografija otkriva da ih strast nije napustila

Instagram

 

Veoma prostran i sa posebnom pažnjom i ljubavi uređen, dnevni boravak u kojem ukućani provode najviše vremena, kombinacija je više stilova, a primetno je da preovladavaju različite braon nijanse.

Pročitajte: Prva zajednička fotografija sinova Katarine Bajec - Neverovatno je koliko Jovan i Filip liče uprkos tome što imaju različite očeve

Instagram

 

Podovi komode, vitrine kao i stepenice koje vode u kuhinju izrađeni su od najkvalitetnijeg drveta tamne braon, dok su visoki prozori ukrašeni draperijama nešto svetlijih tonova.

Pročitajte: UNIŠTILA MU JE BRAK sa profesorkom - Optužbe na račun Katarine Bajec se nižu, pogledajte ko je bivša supruga njenog Đorđa (FOTO)

Instagram

 

Kožna garnitura, moderna, udobna i savršena za popodnevni odmor uz dobru knjigu i čašu skupocenog vina, odličan je kontrast čitavom ambijentu, a posebno mesto zauzima glomazni mermerni kamin pored kojeg je srećna porodica često na okupu, a neizostavno društvo u svakom slobodnom trenutku, lepoj doktorki pravi i ljubimac Bruno koji najviše voli da se ušuška i bezbrižno zaspi u njenom toplom krilu.

Pročitajte: Kakve čarobne vesti! Čestitamo - Katarina i Đorđe Bajec slave, sreća je sada kompletna (foto)

Instagram

 

Da su ljubitelji umetničkih dela svedoče fotografije na kojima je primetno mnoštvo slika i figurica koje upotpunjuju prostor i posebnu draž unose u unutrašnjost, međutim najjači utisak toploj i porodičnoj atmosferi, kao i to da je dom Katarine Bajec i Đorđa njihovo najlepše utočište, odaju skladni supružnici koji nežnim zagrljajima lako rešavaju sve probleme.

Pročitajte: Katarina Bajec uz fotografiju sa suprugom otkrila PRAVU ISTINU o svom braku

Instagram

 

Podsećanja radi, Katarina i Đorđe Bajec, imaju zajedničkog sina Filipa, ali i decu iz prethodnih brakova. Đorđe je takođe otac Andrije i Dušana, dok Katarina ima i sina Jovana, a svi zajedno su velika i složna porodica koja mnogim amože poslužiti kao primer.

Komentari (1)

Loading
Sanja

08:24 09.02.2023

A stan tetkin, nije ni njen ni od dr Bajeca. Ovaj čovek nikad nije bio u medijima osim zbog svog posla, a ova je izgleda željna žute štampe. Ne treba Profesor da se blamira.