Moda

Drugačija prva dama: Tamara Vučić letnjim stajlingom izašla iz zone komfora, nije za svakoga (FOTO)

Letnja haljina Tamare Vučić oduševila

Drugačija prva dama: Tamara Vučić letnjim stajlingom izašla iz zone komfora, nije za svakoga (FOTO)

Miloš Nadaždin

Letnja haljina Tamare Vučić oduševila

Prva dama Srbije, Tamara Vučić, oduševila je sve novim modnim izdanjem. Na društvenoj mreži "Instagram" Tamara je podelila fotografije dana koji je provela u prirodi i to u posebnom društvu. 

 

Instagram

 

Uspomene sa sinom Vukanom, zabeležila je za privatnu arhivu, a na mrežama je podelila delić atmosfere u kojoj su uživali, kao i svoj letnji stajling, koji je oduševi njene pratioce.

Pročitajte: Papuče Tamare Vučić idu uz svaku odevnu kombinaciju! Prelepe su a jeftine, evo gde ih možete kupiti (FOTO)

Letnja haljina Tamare Vučić, od bele pamučne čipke, odisala je romantičnim, boho stilom, a kako bi stajling bio upotpunjen, isplela je dugu pletenicu, a lice je sakrila ispod elegantnog, slamnatog šešira sa crnom trakom.

 

Instagram

 

Ovo ne tako formalno, već bajkovito izdanje prve dame očaralo je javnost, a na mrežama su krenuli da se nižu komplimenti na račun njenog stila, ali i prefinjenosti i lepote.

 

Pročitajte: Stajling Tamare Vučić u Parizu ostavio sve bez teksta - U ovom izdanju je nikad nismo viđali, da li biste imali hrabrosti da je iskopirate?

 

Instagram

 

 

Iako su ove fotografije "nešto drugačije" prve dame svojevrstan izlazak iz zone komfora, prva dama Srbije odlučila je da sa pratiocima podeli i svoju nežnu, romantičnu stranu, koja ih je dodatno iznenadila.

 

Instagram

 

 

Pročitajte: Haljina Tamare Vučić je savršena za leto - Boja očarava, materijal lagan i lepršav, a evo gde je možete kupiti po manjoj ceni (FOTO)

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading