Celebrity News

Maja Gojković mi je bila LJUBAV dve godine: Naš glumac KOG SVI ZNATE otkriva tajnu ministarke, pogledajte fotografiju

Bivši dečko Maje Gojković poznati je umetnik

Maja Gojković mi je bila LJUBAV dve godine: Naš glumac KOG SVI ZNATE otkriva tajnu ministarke, pogledajte fotografiju

Arhiva Hello!

Veliki šok za medije i celokupnu javnost dogodio se kada je bivši dečko Maje Gojković pristao da govori o njoj i emocijama koje su svojevremeno međusobno gajili. Budući da romansa nije dugo potrajala i da se dogodila baš davno nikome ni na kraj pameti nije palo da će se ovako nešto desiti. Ipak, dogodilo se.

Pročitajte: Ministarka u raskošnoj venčanici: Pogledajte jedinu fotografiju sa VENČANJA Maje Gojković, a tek da vidite MUŽA kog je oduvek krila

foto Porto Montenegro

 

Prvak drame Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, Radoje Čupić, sada već u javnosti poznat i kao bivši dečko Maje Gojković u intervjuu za Kurir pričao je o momačkim danima i ujedno, na iznenađenje svih, dotakao se ministarke i ljubavi sa njom.

- Bila je to prava mladalačka ljubav. Zabavljali smo se 1982-83. godine. Bilo je lepo i veselo dok je trajalo. Nedavno smo se videli na premijeri „Koštane“. Pozdravili smo se. Sad se ne družimo, prosto je otišao svako svojim putem, ali ostali smo dobri - rekao je Radoje pa dodao:

- Maja je bila najlepša devojka u Novom Sadu, duhovita, zabavna... Tu vezu pamtim samo po najboljim stvarima. Baš je bilo lepo zabavljanje.

Pročitajte: Ovaj poznati glumac je prva ljubav ministarke Maje Gojković: Tu vezu pamtim po... FOTO

Youtube Screenshot

 

Nakon ove Radojeve ispovesti Maja se nije oglašavala, ipak od istine se ne može pobeći, ni mladalačkih ljubavi kojih je uglavnom lepo setiti se.

Komentari (2)

Loading
Bedno

17:40 08.04.2023

Kada jedan osrednji glumac nema šta da kaže, odjednom se seti šta je bilo u prošlom veku. To nije džentlmenski. Jadno i bedno!

Rade

06:58 09.04.2023

Ako je ona bila najlepsa u novom sadu kakve su ostale bile nemojte da vredjate novosadjanke da ih uporedjujete sa majom ja sam je video sto puta lici na crtane filmove