Lepota

Prekratka haljina Dragane Katić samo za najhrabrije dame: Da li biste se odvažili da ovako pokažete noge? (FOTO)

Izgled Dragane Katić jedan je od njenih aduta

Prekratka haljina Dragane Katić samo za najhrabrije dame:  Da li biste se odvažili da ovako pokažete noge? (FOTO)

Luka Šarac

Više od tri decenije koliko je prisutna na malim ekranima, dovoljno govore o kvalitetima koje poseduje jedna od mnogima omiljenih voditeljki na našim prostorima, a izgled Dragane Katić o kojem ona i te kako vodi računa nepresušna je inspiracija kako damama njenih godina tako i onim znatno mlađim.

Ata Images

 

 

Epitet prave dame koji godinama sa ponosom nosi ona svakim svojim pojavljivanjem u javnosti opravda. Gotovo uvek tip top skockana i doterana od glave do pete, retko ko je navikao da Draganu vidi nespremnu za svetla reflektora, a kada se i dogodi da je uslikaju u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, komplimenti su opet neizostavni.

Pročitajte: Dragana Katić uradila intervenciju na licu, kad se pogledala u ogledalo ŠOKIRALA SE - Pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Ovog puta izgled Dragane Katić na meti je komentara iz razloga što se fotografisala u nešto opuštenijem izdanju od onoga što na TV- u imamo prilike da vidimo.

Naime, ona je napravila predah od brojnih poslovnih obaveza, te već neko vreme boravi na primorju gde puni baterije za nove izazove, a fotografije koje deli na svom Instagram nalogu, malo je reći, izazivaju oduševljenje.

Instagram

 

 

Upravo jedna takva sada je voditeljku pokazala u nekom drugačijem svetlu. Potpuno opuštena, odevena u končanu letnju haljinicu koju je uklopila uz ravne bele japanke, pozirala je pored mora i svojom savršenom figurom mnoge ostavila bez daha.

Pročitajte: Odelo Dragane Katić - savršeni odabir za proslave - Pogledajte kako prikriva nedostatke, možete ga lako iskopirati kod krojačice (FOTO)

Iako su njene vitke noge bez grama viška izbile u prvi plan, za oko je mnogima zapalo da Dragana bez trunke šminke i u šestoj deceniji izgleda zaista sjajno, te su se nizali brojni komplimenti na koje je ona po svemu sudeći već navikla.

 

Komentari (0)

Loading